Rieker
Rieker
608B9-00 Black
59
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9180 klanten vallen Rieker normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Bruin

Buitenmateriaal:

Kunststof

Zool:

Kunststof

Merk:

Artikelnummer:

53925-00

Rieker


Deze sandalen slaan elke spijker op de kop met een ultieme combinatie van stijl bovenop de voet en comfort onderop. Want als jij blij naar je schoenen kijkt wil je niet dat je voeten van binnen huilen, en deze sandalen zorgen ervoor dat ze stralen van geluk.

608B9-00


De zool onderop geeft je voeten steun en voorziet ze van zachtheid. Het riempje aan de achterkant houdt ze met zachte hand op hun plek en door het elastiek bovenop hebben ze altijd de juiste pasvorm.

Black


Maar alleen ‘zwart’ dekt de lading van deze schoen niet. De bandjes hebben inderdaad deze kleur, maar kleine zachtbruine en zilveren details geven de schoen diepte en zorgen ervoor dat dit veel meer is dan een simpele sandaal. Op gewone dagen geeft hij een elegant vleugje aan je outfit en bij een formele outfit gaat hij perfect op in een elegant geheel.


Goede schoenen en gezonde voeten


Zorg ervoor dat blessures geen kans krijgen zich te ontwikkelen en pijntjes zich niet thuis voelen in jouw voeten. Goede schoenen spelen hierbij een belangrijke rol en hoewel een sandaal als iets simpels klinkt, kan het juiste exemplaar veel betekenen voor jouw voeten. Rieker weet dit als geen ander en zorgt ervoor dat de schoenen die zij maken je voeten gezond houden.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

L
Leliis B-Wahlberg
Vertalen
G
Gunilla Johansson
Vertalen
J
joss
Vertalen
F
Farah, Footway

Bonjour,
En effet nos prix son concurrentiel donc ils peuvent changer à n’importe quelle moment. Mais nous vous inquiétez pas , appelez nous ou écrivez nous et on vos aidera avec votre requête :wink:

Vertalen
0
Show more posts

28574 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK