Nike
Nike
Air Max Thea Black/white
97
(€ 115)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9877 klanten vallen Nike normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Merk:

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Zwart

Buitenmateriaal:

Kunststof, Stof

Zool:

Rubber

Details:

Veters

Artikelnummer:

60062-06

Nike Air Max Thea Zwart / wit


De Nike Air Max is een microkosmos van de moderne cultuur en heeft zijn bekendheid gedurende vele jaren behouden. Hoewel ontwerpen vele make-overs hebben gekregen, blijft hun verlangen naar kwaliteit en stijl constant. Deze Nike Air Max zijn geweldig voor elke gelegenheid, waar vrouwen van over de hele wereld ze kunnen gebruiken voor sport, of gewoon als een comfortabel item van schoeisel.

Geschiedenis en oorsprong


Nike is van zijn oorsprong als Blue Ribbon Sports overgestapt naar waarschijnlijk het meest iconische merk ter wereld. Ze ontwerpen alles, van sportkleding en uitrusting, naast het werken onder hun beroemde 'Niketown' naam. De bekwaamheid van Nike verzamelde zich in de loop van de jaren zeventig en in 1980 hadden ze 50% van het marktaandeel op de markt voor atletiekschoenen veroverd.

Materialen


Deze stijlvolle trainers maken gebruik van een combinatie van textiel, synthetisch en rubber. Ze zijn geweldig voor elke gelegenheid en kunnen zelfs worden gestyled met jeans om de slimme/casual look te vangen. Uiteindelijk is hun belangrijkste verkoopargument comfort en praktische bruikbaarheid. Perfect voor meerdere omgevingen en scenario's.

Onderhoud van de schoenen


Het verzorgen van je Air Max-trainers is vrij eenvoudig. Om trots te blijven op het uiterlijk, wilt u het vuil dat zich verzamelt, verwijderen. Veeg de schoenen eenvoudig af met een doek en overweeg het gebruik van zeep en zeepsop om probleemgebieden aan te pakken. Regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van de schoen aanzienlijk.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

A
Anette431
Vertalen
L
leeroo
Vertalen
M
Marita zeylon
Vertalen

28648 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK