Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
25
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 1306 klanten vallen Ilse Jacobsen normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Zwart

Buitenmateriaal:

Kunststof

Zool:

Rubber

Merk:

Artikelnummer:

50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black


Isle Jacobsen heeft een unieke collectie schoenen en kleding. Ze hebben zich gevestigd met slimme / vrijetijdskleding, die nauw aansluit bij de Scandinavische levensstijl. Isle Jacobsen begrijpt zijn publiek, dat zich wereldwijd heeft verspreid door een passie voor kwaliteit.

Geschiedenis en oorsprong


Isle Jacobsen begon met een doel om met succes de mode- en schoenenwereld te beïnvloeden, maar had nooit gedroomd dat ze zo'n verstrekkende impact zouden bereiken. Tegenwoordig wordt hun invloed op wereldschaal gevoelt, waar hun kenmerkende stijl resoneert met mensen uit alle lagen van de bevolking. Het merk Isle Jacobsen is sterk, maar hun huidige infrastructuur biedt het ruimte voor meer groei.

Materialen


Deze elegante slip-on sandaal is gemaakt van synthetisch materiaal en rubber. Deze twee componenten zijn gecombineerd voor een comfortabele esthetiek. De sandalen hebben een interessant ontwerp, maar zijn vooral handig voor gelegenheden waar je snel iets moet aandoen.

Onderhoud van de schoenen


Sandalen zijn zeer onderhoudsarm. Je zult ze waarschijnlijk niet in modderige omstandigheden dragen, dus je kunt er zeker van zijn dat ze altijd schoon blijven. Als ze ooit vies worden, moet je je concentreren om het vuil van het oppervlakte te verwijderen.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

L
lizp
Vertalen
K
Kersti Andersson
Vertalen
M
Marie
Vertalen
Caroline, Footway

Om du upplever problem med dina skor vill vi gärna att du tar kontakt med vår kundtjänst, på telefon eller på mejl :slight_smile: Alla uppgifter hittar du längst ned på sidan.

Vertalen
0
Show more posts

28332 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK