Shepherd
Shepherd
Cilla Grey
39
(€ 49)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9765 klanten vallen Shepherd normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Grijs

Buitenmateriaal:

Wol

Zool:

Rubber

Merk:

Artikelnummer:

48227-01

Shepherd Cilla Grey


Het Zweedse bedrijf Shepherd maakt kwaliteitsproducten van zuivere schapenwol. Een levend materiaal met vele goede eigenschappen. Hun inspiratie vinden ze in de geuren en kleuren van de steeds veranderende natuur. Dit model, Cilla Grey, komt uit een reeks verschillende sloffen met een geborstelde wol en een lichtere kleur. Shepherd Cilla Grey is de populaire slof met een open ontwerp, wat betekent dat je de sloffen aan kunt trekken zonder je handen te gebruiken. Shepherd Cilla Grey is een heerlijke pantoffel en perfect als je vaak last hebt van koude voeten.

Waarom schapenwol?


Schapenwol heeft vele goede eigenschappen waardoor het van oudsher al gebruikt werd voor schoenen en kleren. Wat het juist zo geschikt maakt voor schoenen zijn de antibacteriële, ventilerende en absorberende eigenschappen. Dit betekent dat je met schapenwollen sloffen nooit zweetvoeten zult krijgen. De wol absobeert het zweet en de antibacteriële eigenschappen zorgen ervoor dat de sloffen nooit naar zweet, maar altijd naar de heerlijke geur van wol ruiken. De stevige rubberen zool maakt deze knusse pantoffels compleet. Hij voorkomt uitglijders en zorgt dat je de sloffen ook in de tuin of op het balkon kunt dragen.

Mooie, knusse sloffen


Het handige en mooie design maakt de Shepherd Cilla Grey tot een zeer populaire slof. De geborstelde wol maakt de sloffen zo mooi dat niemand je er op aankijkt als je ze tijdens een gezellig dinertje thuis aan hebt. Op de bovenkant van de slof vind je een mooi metalen merkje van het Shepherd-logo. En deze sloffen zijn niet alleen geschikt voor koude winterochtenden en guur weer, ze zijn ook heerlijk om aan te trekken als je buiten van de laatste zonnestralen van het jaar zit te genieten. Heerlijk warm met een paar Shepherd Cilla Grey-sloffen.

Onderhoud van schapenwol


Eén van de dingen die schapenwol zo fantastisch maakt is het natuurlijke vet dat de wol bevat, lanoline. Het is ook deze lanoline die de wol zijn zachte glans geeft. Goed laten luchten is meestal voldoende voor je Shepherd Cilla Grey-sloffen, doordat wol een levend materiaal is met zelfreinigende eigenschappen. Dus wassen hoeft niet, maar een goede manier om je sloffen op te frissen is met behulp van lanoline wat je gewoon kunt kopen in de schoenenwinkel.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

A
Alf Furland
Vertalen
M
Maja N
Vertalen
Caroline, Footway

Hej Maja,
Du vet väl att man i Sverige har rätt att reklamera på skor? :slight_smile: Var vänlig ta kontakt med vår kundservice så kan vi säkert hjälpa dig i ärendet :slight_smile: E-post: oss@footway.se

Vertalen
2
A
Anonym
Vertalen
Toon eerdere reacties
L
Lena Borg

Har samma problem som Anonym@shepheard Cilla Grey… Tror ni på Footway att någon annan liknande toffel har tjockare och tåligare ovandel?

Vertalen
0
Show more posts

28265 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK