Crocs
Crocs
Crocs Classic Black
37
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 15744 klanten vallen Crocs normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Grijs

Buitenmateriaal:

Kunststof

Zool:

Kunststof

Merk:

Artikelnummer:

00625-00

Crocs Classic Black


Deze schoen heeft hier geen inleiding nodig, je hebt hem vast al vaak gezien. De Crocs Classic Black is zonder enige twijfel een van de meest bekende schoenen ter wereld. Dit is niet zonder aanleiding, want de Crocs staan bekend om hun heerlijke loopcomfort. Het gebruikte materiaal Croslite heeft een fantastische pasvorm en geeft tegelijkertijd een goed schokdempend vermogen.

Croslite – een ultralicht materiaal


De Crocs Classic Black heeft veel voordelen. De schoenen zijn volledig waterbestendig dus ze zijn bijvoorbeeld ook bruikbaar als waterschoenen. Dankzij het materiaal Croslite wegen ze niet veel, maar zijn ze toch erg slijtvast. Daarnaast lopen ze heerlijk licht, zorgen ze voor een goede lichaamshouding en hebben ze veel dempend vermogen. Je zult deze schoenen niet meer uit willen doen!

Praktisch voor het hele jaar


Eigenlijk zou iedereen een paar Crocs thuis moeten hebben staan. Je kunt ze namelijk bijna overal voor gebruiken. Ze zijn ideaal voor een snelle boodschap, voor werken in de tuin, voor aan je voeten naar het strand, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat zeker is is dat ze zeker niet ongebruikt in de kast zullen blijven staan!

Duurzame schoenen


Crocs zijn zo slijtvast dat ze zonder probleem vele jaren mee zullen gaan. Ze hebben ook nauwelijks verzorging nodig. Wanneer je Crocs vies zijn geworden dan kun je ze wassen met een milde zeep of gewoon goed schoonspuiten met water. We raden je wel af om ze daarna in de warme zon te laten drogen, dit kan beter in de schaduw, want dan behouden ze beter hun vorm en kleur.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

G
Gisela

Berichten in andere talen

L
Leonor Macedo
Vertalen
Patricia59
Vertalen
Show more posts

28574 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK