Kavat
Kavat
Grytgöl WP Blue
37
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 33168 klanten vallen Kavat normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Blauw

Buitenmateriaal:

Rubber

Zool:

Rubber

Merk:

Artikelnummer:

60002-08

Kavat Grytgöl Blue


Deze prachtige blauwe laarzen zijn verzekerd van ultiem comfort, maar verzekerd tegen alle viezigheid waar uw kind door heen loopt. Op regenachtige dagen zijn deze laarsjes ideaal. Daarnaast is het van goede kwaliteit gemaakt en zullen de laarzen ook lekker zacht aanvoelen.

Een succesvol bedrijf


Kavak is opgericht in 1945 en is sindsdien al een van de schoenmerken met de beste kwaliteit. Het is een gerenommeerd bedrijf en kenmerkt zich door haar goedkope prijzen, maar tegelijkertijd ook door haar uitzonderlijke kwaliteit.

Voordelen van deze schoen


Deze schoen is waterdicht wat ervoor zorgt dat uw kind lekker door de plassen kan stampen, zonder nat te worden. Dit bespaard ouders natuurlijk ook veel tijd en werk aangezien u uw kinderen niet constant in de gaten hoeft te houden. Daarnaast is het een erg warme schoen dus uw kind zal zeker geen kou vatten. Tot slot is het een zeer duurzame laars en daardoor heeft het uit zich zelf al een lange levensduur.

Verzorginstructies


Het is verstandig deze laars regelmatig schoon te maken. Het is aan te raden om dit eenmaal per week te doen met een heet sopje en eventueel wat zeepsop. Het is belangrijk dat u dat in uw routine opneemt om zo verslechtering van de schoenen te voorkomen.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

Anonymous
Vertalen
C
Cigdem
Vertalen
A
Anne Majland Lauridsen
Vertalen

28517 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK