Shepherd
Shepherd
Henrik Antique/Cognac
48
(€ 57)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9765 klanten vallen Shepherd normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Bruin

Buitenmateriaal:

Suede

Zool:

Leer

Merk:

Artikelnummer:

02027-01

Shepherd Henrik Antique Cognac


Gemaakt van bruin suède en afgewerkt met echt schapenwol is de Shepherd Henrik Antique Cognac een feest voor uw voeten. Of het nu winter, herfst, lente of zomer is, uw voeten zullen altijd heerlijk comfortabel aanvoelen met deze kwalitetispantoffel.

Handgemaakt in Europa


Bij Shepherd of Sweden nemen ze hun werk meer dan serieus en dat merkt u zodra u een paar Henrik Antique Cognac pantoffels aan uw voeten heeft. Deze pareltjes zijn handgemaakt van luxueus suède en gevoerd met fantastisch schapenwol. Dit heeft een antibacteriële werking en ventileert de voeten ten allen tijden. Volkomen logisch dus dat Shepherd of Sweden zo ongelofelijk populair is!

Als een deken


Na een dag op het werk is er niks heerlijkers dan lekker thuis te ontspannen voor de tv of met een goed boek. Vergeet daarbij ook uw voeten niet te verwennen. Met deze pantoffels doet u dat zeker, iedere dag, het hele jaar door. Deze kwalitatief hoogwaardige pantoffel kan niet alleen thuis maar ook op het werk gedragen worden.

Natuurlijk materiaal


Deze Shepherd Henrik Antique Cognac zijn geen utizondering op de rest van de collectie van Shepherd of Sweden en dit betekent dat ze zo goed als onderhoudsvrij zijn. De antibacteriële eigenschappen van schapenwol zorgen ervoor dat ze bijna geheel zelfreinigend zijn. Zouden er vlekken op komen dan verwijdert u deze met een mild sopje en een doek.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

J
Joseph

Berichten in andere talen

K
Kommahem
Vertalen
N
Neil Hayes
Vertalen
Show more posts

28265 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK