Shepherd
Shepherd
Jessica Antique/Grey
48
(€ 57)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9765 klanten vallen Shepherd normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Grijs

Buitenmateriaal:

Leer

Zool:

Leer

Merk:

Artikelnummer:

06206-03

Shepherd Jessica Antique/Grey


Het Zweedse Shepherd staat bekend om zijn heerlijke, zachte sloffen, allen gemaakt van schapenleer en schapenwol. Een materiaal met vele goede eigenschappen. Shepherd Jessica Antique Grey is een heerlijk model met een brede rand van schapenwol rond de enkel. Ze zijn niet alleen heerlijk zacht en comfortabel, maar houden je voeten ook warm zonder zweterig te worden.

Fantastische materialen


Het eerste dat je zult merken aan deze sloffen is dat ze geweldig zitten en heerlijk zacht zijn. Schapenleer en schapenwol hebben echter ook zeer speciale eigenschappen, ze zijn namelijk vuilwerend en resistent tegen bacteriën.

Heerlijk voor in huis


Altijd koude voeten? Trakteer jezelf op een comfortabeler leven met deze sloffen van Shepherd of Sweden. Hun geweldige isolering en het feit dat ze zweet en vieze geurtjes tegengaan, maakt het geen wonder dat ze ontzettend populair zijn.

Vrijwel onderhoudsvrij


Het grote voordeel van schapenwol en schapenleer, is dat het zo goed als onderhoudsvrij is. Mocht je er onverhoopt een vlek op krijgen dan kun je deze verwijderen met een borsteltje. Voor hardnekkigere vlekken kun je ook een zachte doek en een sopje gebruiken.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

M
marnime
M
Marije, Footway

Dat klinkt goed! Bedankt voor het delen :grinning:

0

Berichten in andere talen

B
Birgitta
Vertalen
A
A
Vertalen

28265 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK