Shepherd
Shepherd
Karin Chestnut
55
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9765 klanten vallen Shepherd normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Beige, Bruin

Buitenmateriaal:

Leer

Binnenmateriaal:

Wol

Zool:

Kunststof

Merk:

Artikelnummer:

52641-00

Shepherd Karin ChestnutWanneer het aankomt op schapenwol en pantoffels zijn er maar weinig merken die zo geliefd zijn als het Zweedse Shepherd of Sweden. Shepherd Karin Chestnut is een warme pantoffel in een stijlvol design. De pantoffels omsluiten de voeten op een heerlijke manier en je hebt zonder twijfel heerlijke warme voeten. Perfect voor koude winterochtenden.

De beste materialenShepherd of Sweden staat bekend om het gebruik van de beste materialen bij de productie van hun pantoffels van de beste kwaliteit. Karin Chestnut is hier geen uitzondering op. Deze pantoffels worden gemaakt van fluweelzacht suède en de voering bestaat uit de zachtste schapenwol die je je kunt wensen. Antiseptisch, vochtabsorberend en ventilerend; drie eigenschappen van schapenwol.

Van ochtend tot avondWinterochtenden zijn heerlijk romantisch en de krakende sneeuw buiten lokt. Maar er is niks zo vervelend als koude voeten als je net opstaat uit je bed. Een koude vloer nodigt niet echt uit om lekker te gaan genieten van een knisperende winterdag. Maar met de juiste pantoffels om je dag mee te beginnen wordt het allemaal een stuk makkelijker. Een paar Shepherd Karin Chestnutt pantoffels zorgen voor de warmste voeten. De pantoffels zijn geschikt voor blote voeten maar kunnen ook gemakkelijk gedragen worden met een paar sokken. Natuurlijk kan je deze pantoffels het hele jaar lekker dragen, maar in de winter laten deze pantoffels echt goed zien waar ze voor gemaakt zijn.

Pantoffels die mooi blijven jaar na jaarShepherd Karin Chestnut zijn schapenwollen pantoffels dei je jaar na jaar kan blijven dragen. De hoge kwaliteit van deze pantoffels zijn voor het grootste deel te wijten aan de hoge kwaliteit van de schapenwol die wordt gebruikt bij de productie. Maar ook het ontwerp van deze pantoffels zorgt voor ultiem comfort. Zo lang je het gebruik van deze pantoffels beperkt tot in het huis, blijven de pantoffels op hun mooist en heb je er jarenlang plezier van.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

P
Patricia Kennes
M
Marije, Footway

Dat is een handige tip! Bedankt voor het delen :smiling_face_with_three_hearts:

0
K
Kamila
M
Marije, Footway

Thank you so much for sharing :smiling_face_with_three_hearts:

0

Berichten in andere talen

D
doro.s.
Vertalen
Show more posts

28598 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK