Crocs
Crocs
Kids Classic Black
25
inclusief btw

Productbeschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Grijs

Pasvorm:

Klein

Buitenmateriaal:

Kunststof

Binnenmateriaal:

Synthetisch

Zool:

Kunststof

Merk:

Artikelnummer:

07735-00

Crocs Kids Classic Black


Er zijn waarschijnlijk weinig mensen die nog nooit van Crocs gehoord hebben. Ze werden in 2005 geïntroduceerd door Peter Forsberg en worden veel gebruikt als sloffen, badslippers en schoenen voor in de tuin. Deze zwarte sloffen zijn perfect voor kinderen die een paar makkelijke instappers nodig hebben.

Flexibele instappers


Deze instappers kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden; als sandalen, badslippers en klompen, en ze zijn gemaakt van het materiaal Croslite. Een erg zacht en flexibel materiaal met een goede schokdemping.

Makkelijk aan en uitdoen


Deze sloffen voor kinderen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Ze kunnen er buiten en binnen in spelen. Ze hebben luchtgaatjes die zorgen voor een goede temperatuur. De schoenen zijn erg makkelijk om aan en uit te trekken en perfect om aan te trekken tijdens warme zomerdagen.

Eenvoudig in onderhoud


Deze instappers van Crocs zijn eenvoudig schoon te maken, want je kunt ze gewoon afspoelen. Het duurzame Croslite materiaal droogt snel. Laat de schoenen altijd drogen bij kamertemperatuur of met een handdoek. Zet ze nooit te dicht bij de verwarming, want dan kunnen ze smelten.
Laat meer zien.

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

30408 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK