Shepherd
Shepherd
Lina Antique/Cognac
48
(€ 57)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9765 klanten vallen Shepherd normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Bruin

Buitenmateriaal:

Suede

Binnenmateriaal:

Wol

Zool:

Leer

Merk:

Artikelnummer:

10011-01

Shepherd Lina Antique Cognac


Zet je voeten eens in het zonnetje en ga voor het allerbeste; een paar geweldige schapenwollen sloffen van Shepherd of Sweden! De Shephers Lina Antique Cognac zijn mooie sloffen in suède met een warme voering van schapenwol. Ze hebben een mooie Cognac kleur en de voering is erg zacht en warm. Wat wil je nog meer?

Je voeten zijn het waard


Schapenwol heeft veel goede eigenschappen. Het is warm, maar je krijgt geen zweetvoeten, omdat de wol vochtabsorberend werkt. Perfect om je voeten in te stoppen en weg te dromen, lekker op de bank te hangen en een film te kijken of gewoon omdat je voeten het verdienen.

Nooit meer koude voeten


Deze sloffen zijn erg mooi en kunnen gedurende het hele jaar gebruikt worden, zowel thuis als op het werk. Je kunt ze met of zonder sokken dragen. Je hoeft nooit meer met je voeten op de koude vloer te lopen dankzij deze Lina Antique Cognac.

Lange houdbaarheid


Een paar schapenwollen sloffen van Shepherd of Sweden gaan heel lang mee. Ze zijn van hoge kwaliteit en je hoeft niet veel aan onderhoud te doen. Indien nodig kun je ze wassen met wat milde zeep en ze daarna laten luchten en ze goed laten drogen.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

A
Anne
Vertalen
M
Mona Leitet
Vertalen
A
Anabel Perez
Vertalen
Show more posts

28451 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK