Shepherd
Shepherd
Lina Leopard
59
inclusief btw
Beperkte voorraad

Klantgegevens

Volgens 9765 klanten vallen Shepherd normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Bruin, Met patroon

Buitenmateriaal:

Suede

Zool:

Leer

Merk:

Artikelnummer:

10011-03

Shepherd Lina Leopard


Bij Shepherd of Sweden weten ze wat ze doen. Sinds de oprichting van dit Zweedse bedrijf zet men alles op alles om pantoffels te maken van alleen het beste schapenwol en -leer. Met de Lina Leopard zijn ze daar wederom in geslaagd en deze keer met een extra modieuze twist in de vorm van een blitse luipaardprint!

De voordelen van schapenwol


Al sinds mensenheugenis worden schapenwol en schapenleer gebruikt bij het vervaardigen van alle mogelijke soorten kleding en schoeisel. Het is niet alleen slijtvast, maar zorgt ook voor een hoog comfort. Schapenwol is daarnaast ook nog eens anti-bacterieel waardoor ze niet gaan ruiken na varloop van tijd. De moderne luipaardprint maakt het plaatje daarnaast helemaal af.

Je nieuwe favoriet


Wie eenmaal een paar pantoffels van Shepherd heeft gehad wil nooit meer anders. En dat is te begrijpen. Koude voeten behoren definiteif tot het verleden met deze heerlijke warme pantoffels, of het nu winter of herfst is. Tel daarbij op het hoogwaardige en natuurlijke materiaal waaruit ze vervaardigd zijn, en je begrijpt waarom de pantoffels van Shepherd de beste zijn!

Zorg voor je pantoffels


Naast vriendelijk voor je voeten zijn deze pantoffels ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud. Eventueel vuil of vlekken verwijdert u simpel met wat zeep en lauw water. Om de mooie luipaardprint te behouden is het belangrijk dit voorzichtig en met een zachte doek te doen.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

28574 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK