Crocs
Crocs
Meleen Twist Sandal Black/Smoke
28
(€ 32)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 15744 klanten vallen Crocs normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Zwart

Buitenmateriaal:

Rubber, Kunststof

Zool:

Rubber, Kunststof

Merk:

Artikelnummer:

54521-00

Crocs


Crocs zijn gemaakt voor op het water en in eerste instantie waren het mensen in deze omgeving die de voordelen van de schoen ondervonden. Ze hebben fantastische grip, zijn super licht en niet meteen verpest als ze een lading water te verduren krijgen. Inmiddels zijn ze op het vasteland ook aan een ontelbaar aantal voeten te vinden omdat hun unieke kwaliteiten eigenlijk overal tot hun recht komen.

Meleen Twist Sandal


Deze sandalen zijn zacht, voorzien van kleine massage-pods en ook nog eens elegant voor situaties waarin een klomp niet geschikt is maar je wel van alle voordelen van Crocs wil genieten.

Black/Smoke


Speelse bandjes die zich elegant over je voet heen vormen geven de schoen een stijlvolle look zonder stijf over te komen. Ze passen overal bij en qua comfort is er geen betere keuze. Een outfit kiezen wordt een stuk makkelijker met deze zwarte instappers in je garderobe en tegelijkertijd is een lange dag wandelen geen enkel probleem.

Goed om te weten


Deze schoenen zijn niet snel ongelukkig en de kleur helpt hier natuurlijk ook bij. Stof veeg je er zo af en vuil dat vastzit, kan met water worden weggespoeld. Ze zijn niet vang voor natte voeten en dat hoef jij met deze sandalen aan je voeten ook niet te zijn.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

E
Elly
W
Wil tibben
Toon eerdere reacties
M
Marije, Footway

Hoi Maja, hier vind je alle kleuren die wij verkopen:
https://www.footway.nl/schoenen?q=crocs%20meleen%20twist

0

Berichten in andere talen

K
Kate A
Vertalen
Show more posts

28598 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK