Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Lina
27
(€ 32)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 2505 klanten vallen Mohedatoffeln normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Rood

Buitenmateriaal:

Leer

Zool:

Rubber

Hakhoogte:

6 cm

Merk:

Artikelnummer:

33521-00

Moheda Toffeln Lina
Velen zullen de schoenen herkennen. Ze zijn inmiddels in ieder huis in Zweden te vinden. Het is een houten klomp met moderne twist. Ze zijn stevig maar vrouwelijk, stevig maar comfortabel. De natuurlijke materialen zijn ontzettend duurzaam dus je kunt deze mooie klompen jaar na jaar dragen.

Natuurlijke materialen
Klompen worden al jarenlang gedragen en Moheda Toffeln bedenkt er elke keer een nieuwe variatie op. Een van de redenen waarom ze zo populair zijn is omdat ze een geweldige prijs/kwaliteit verhouding hebben. De gebruikte materialen, hout, leer en rubber, zijn stevig en duurzaam. Het zal heel erg lang duren voordat deze schoenen een keer versleten zijn! Misschien lijkt een houten klomp niet lekker te lopen maar deze zullen je het tegendeel bewijzen. Nog een pluspunt; de hak van 6 cm laten je benen mooi uitkomen.

Stijlvolle klomp
Dit model, de Lina, is beschikbaar in het wit en rood. Beide kleuren zijn prima te combineren met veel verschillende kledingstijlen. Het leer zal na verloop van tijd naar je voet vormen dus je kan deze klompen gerust heel de dag dragen bij je mooiste outfit!

Onderhoudstips
Leren schoenen moeten regelmatig onderhouden worden om het materiaal mooi te houden. Verwijder vuil met een borstel of vochtige doek en poets ze weer netjes met schoensmeer. Gebruik een impregneerspray om ze te beschermen tegen vuil en water. Hardnekkige vlekken kunnen met een vochtige doek en milde zeep verwijderd worden.

Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

Erica Hedkrok
Vertalen
G
GARBANCITO
Vertalen
G
GARBANCITO

Quise decir el tamaño…

Vertalen
1
G
GARBANCITO
Vertalen
Toon eerdere reacties
I
Irene

LES ESCRIBÍ PARA SABER QUE NÚMERO PEDIR Y AÚN NO ME HAN CONTESTADO

Vertalen
1
Show more posts

28466 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK