WeSC
WeSC
Moose Black Matte
64
(€ 129)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 174 klanten vallen WeSC normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Zwart

Buitenmateriaal:

Kunststof

Zool:

Kunststof

Merk:

Artikelnummer:

51322-00

WeSC Moose Black Matte


Het bekende Zweedse merk WeSC, een afkorting voor We are the Superlative Conspiracy, staat bekend om de hoogkwalitatieve schoenen, accesoires en kleren. Dit geldt niet alleen voor de productie maar ook voor het design. Het is misschien wat ongebruikelijk om zonnebrillen te verkopen op een schoenen-site, maar combineer deze zonnebril met een paar WeSC-schoenen en maak elke outfit in één klap spectaculair.

Met zorg voor het milieu, en voor je ogen


WeSC heeft voor deze zonnebril de handen ineen geslagen met het prestigieuze Italiaanse merk Retrosuperfuture. Deze langdurige samenwerking levert een zonnebril op met het stijlvolle design dat je van WeSC gewend bent, in combinatie met de hoogkwalitatieve productie van Retrosuperfuture, een merk dat de aandacht van vele bekende artiesten heeft. Het resultaat is een matzwarte zonnebril van de hoogste kwaliteit, met spannende details en een mooie vorm.

Deze zonnebril, gemaakt van katoen en houtpulp, is geschikt voor zowel dames als heren. Dit materiaal is bekend onder de naam acetaat en is niet geschikt voor zeer hoge temperaturen en krijgt mettertijd een witte laag, maar deze kun je wegpoleren. De glazen van de WeSC Moose Black Matte komen van de het beroemde Duitse bedrijf Carl Zeiss. Zij staan bekend voor het produceren van hoge kwaliteit fotolenzen en de glazen van deze zonnebril hebben een speciale coating die je ogen tegen UV-stralen beschermt. De certificering van deze zonnebril is UVA en UVB en dit betekent dat je ook in sterk licht goed kunt zien.

Een tijdloze accessoire


Deze unisex zonnebril heeft mooie details en de stijlvolle matzwarte kleur zorgt dat hij overal bijpast. Een WeSC Moose Black Matte staat net zo goed bij je lievelingsjeans als bij je nette pak, zeker als je ze combineert met een paar mooie WeSC-schoenen. Die zijn er in vele stijlen voor zowel dames als heren en we zijn zeker dat je hier een paar kunt vinden dat past bij jouw identiteit.

Hoe zorg ik voor mijn zonnebril?


De zonnebril wordt geleverd met een mooi hoesje om hem in te bewaren als je hem niet gebruik. Je krijgt ook een microfiber-doek, die speciaal ontwikkeld is voor het schoonmaken van brillen - geen water of zeep nodig.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

28517 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK