Rieker, Schoenen

439 zoekresultaten

Rieker – kwaliteit en design op het hoogste niveau

Rieker schoenen zijn de meest comfortabele schoenen voor dames en heren. In Europa zijn deze schoenen al jaren enorm populair en worden er jaarlijks miljoenen sportschoenen, sandalen, laarzen en instappers in diverse modellen en kleuren verkocht.Bij Rieker wordt er focus gelegd op comfortabele en lichtgewicht schoenen met polyurethaan zolen. Leer van de hoogste kwaliteit wordt verwerkt, hetzij als hoofdmateriaal of in combinatie met andere materialen.Alle Rieker schoenen en laarzen zijn voorzien van het unieke Rieker Anti-Stress systeem. Dit is een speciale constructie in de schoen zelf wat de schoen licht van gewicht maakt, optimale shock absorptie garandeert op verschillende ondergronden, maximale buigzaamheid en ruimte in de schoen waar de voet gedurende de dag uitzet.

Rieker – al ruim 140 jaar een oog voor comfort

Rieker wordt in 1874 opgericht in Zuid Duitsland door Heinrich Rieker en Carl Seitz.Rond 1969 was het bedrijf zo succesvol geworden dat het in drie delen opgesplitst moest worden om effectief te kunnen blijven. Ruim 140 jaar en vijf generaties verder is het nog steeds de familie Rieker die aan het roer staat van dit Europese succes.Het bedrijf heeft ruim 2000 medewerkers in dienst en het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland.De meest populaire modellen van Rieker zijn hun elegante instappers. Zo zijn er voor de dames de modellen Doro Whitney en Tamara en voor de heren de modellen Garrit en Joshua.

Rieker – een stijl voor alle gelegenheden

Met een paar schoenen van Rieker kan je eindeloos combineren.Zo kan je een paar stijlvolle laarzen mooi matchen met een spijkerbroek en T-shirt. Of wat dacht je van een paar instappers of sandalen onder die mooie zomerse jurk voor een dagje naar het strand of lekker bewonderd worden op het terras.Maar Rieker heeft nog veel meer moois voor je in petto om je persoonlijke stijl mee te combineren. Een stoer paar veterlaarsjes of sneakers helpen je de hele dag aan comfortabele voeten als je een dagje de stad in wilt.En geniet lekker lang van je mooie nieuwe schoenen door ze goed te onderhouden. Leren schoenen hou je soepel en mooi door ze af te te behandelen met leervet of een goede kwaliteit schoensmeer. Suède schoenen zien er weer als nieuw uit door ze af en toe op te borstelen met een speciale suède borstel.

Rieker – snel in huis met Footway

We hebben een breed assortiment en je kunt bij ons lekker makkelijk winkelen vanuit je luie stoel. Wij bij Footway zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van je mooie nieuwe Rieker schoenen kan gaan genieten door ze razendsnel bij je thuis af te leveren.

Posts about Rieker
J
Jab -
I
Ina Nachbar -
Show more posts
KORTING
KORTING
KORTING
KORTING
EEN PAAR OVER
KORTING
KORTING
KORTING
KORTING
KORTING
Pagina 1 van 8

439 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK