Tamaris Schoenen Online

431 zoekresultaten

Tamaris – een mooie combinatie tussen kwaliteit en prijs

Voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en toch trendy schoen met een perfecte balans tussen kwaliteit en prijs kan nu stoppen met zoeken. Schoenen van Tamaris voldoen aan al deze eisen en kunnen gedurende het hele jaar en bij alle gelegenheden keer op keer uit je kast tevoorschijn gehaald worden. Alle schoenen van Tamaris worden onder streng gecontroleerde eisen geproduceerd. Zo wordt er op de locaties geen kinderarbeid toegestaan en krijgen alle medewerkers een eerlijk loon en wordt er gewerkt onder goede omstandigheden. Bij Wortman nemen ze hun verantwoordelijkheid naar het milieu en hun medewerkers heel serieus en dan zit een schoen ineens een stuk lekkerder.

Tamaris – het begon allemaal in Duitsland

Aan het eind van de jaren ’60 in het Duitse plaatsje Detmold wordt het bedrijf Wortmann KG gestart. Deze Duitse schoenenfabrikant die vandaag de dag wereldwijd bekend is. De groei van Wortmann was explosief en al na 5 jaar hadden ze al een omzet van 20 miljoen en een magazijn nodig van 25.000 vierkante meter. Geniet van de zomer op een mooi paar open sandalen van Tamaris of wat dacht je van een paar stoere sneakers onder een korte spijkerbroek. En als het weer wat kouder wordt zijn een paar korte laarzen van Tamaris een uitkomst bij iedere stijl.

Tamaris – altijd in stijl

De reden voor het grote wereldwijde succes van Tamaris is dat dit merk een onuitputtelijke liefde voor handwerk en de schoen heeft. Met stijlvolle schoenen, inspirerende materialen en scherpe prijzen is Tamaris erin geslaagd om een ongedwongen stijl te combineren met exclusiviteit. Tamaris zorgt voor voldoende inspiratie door ieder seizoen nieuwe modellen te introduceren. Zo is er ruime keuze voor schoenen voor iedere dag, een feestje of voor de sportschool. Geniet langer van je mooie leren en suède schoenen door ze goed te verzorgen nog voor het eerste gebruik. Een impregneerspray speciaal voor deze materialen zorgt voor een bescherming tegen het ergste vocht en vuil. Om leer langer soepel en verzorgd te houden zorg je af en toe voor een leervet behandeling of schoensmeer in de juiste kleur. Een suèdeborstel kan je af en toe gebruiken om dit materiaal weer nieuw leven in te blazen.

Tamaris – snel in huis met Footway

In ons ruime assortiment vind je ruim 300 modellen van Tamaris en kiezen gaat nog best lastig worden denken wij tussen al dit moois. Van sportieve sneakers, klassieke pumps, zomerse sandalen tot instappers. Wij zorgen ervoor dat je je nieuwe schoenen razendsnel in huis hebt. Lekker eenvoudig winkelen bij Footway!

Posts about Tamaris
R
R. Hoogaars -
T
Toko Makiese N -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 8

431 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK