Abbey Dawn Schoenen Online

3 zoekresultaten

Abbey Dawn –schoenen van én voor een rockprinses

Abbey Dawn is het eigen merk van de Canadese popprinses Avril Lavigne. De schoenen zijn het evenbeeld van hun schepper; jeugdig, tikje arrogant en met een eigen willetje.

Roze schoenen met strikje en hakken van 13 centimeter springen heerlijk in het oog en wie beter om deze schoenen te promoten dan de punk & rock princes uit Canada. Dus wie op zoek is naar een paar schoenen waar iedereen het over heeft dan ben je hier echt aan het juiste adres.

De ontwerpen van Abbey Dawn worden ook gebruikt in het internet spel Stardoll waar figuren aangekleed kunnen worden als Avril.

Abbey Dawn – not just a sk8ter boi!

Het merk is opgericht in 2008 en Abbey Dawn is het oude koosnaampje van de zangeres Avril Lavigne. Zij wordt in 1984 geboren en met haar melodieuze en emotionele pop-rock verovert zij in 2002 de muziekwereld met haar debuut album Let Go. Met haar Converse schoenen en punk/skateboard geïnspireerde stijl spreekt ze al vrij snel een heel breed publiek aan. Abbey Dawn is ondertussen een modefenomeen geworden wat tijdens de New York Fashion Week te zien was in 2009 en 2011 en wat wereldwijd in 50 landen verkocht wordt.

Vandaag de dag is Abbey Dawn niet alleen bekend om zijn unieke schoenen maar worden er ook veel kleding en sieraden onder deze naam gemaakt. En Avril Lavinge heeft niet alleen haar naam aan dit merk verbonden maar is zelf ook betrokken bij het ontwerpen en natuurlijk dragen van deze unieke schoenen.

Abbey Dawn – feestschoenen bij uitstek

Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit supervrouwelijke schoenen met sexy hoge hakken, maar je kan ook wat lager bij de grond blijven met vrijetijdsschoenen en ballerina’s. En alle schoenen zijn net als Avril; net even anders, altijd echt en niet voor iedereen. De heerlijke rock-punk stijl loopt als een rode lijn door de hele collectie en hier worden geen compromissen gesloten. Is het niks voor jou, dan is het niks voor jou.!.

Maar wie op zoek is naar een schoen die opvalt kan hier helemaal losgaan. Modellen met namen zoals AD Split met stekelige hakken en zwarte vacht of Zip It met sexy roze en wit kunnen allebei heel leuk worden gedragen onder een rokje met een Abbey Brown t-shirt. Of wat dacht je van de Touch Crowd lage schoenen met een knipoog naar de klassieke Oxfords. Wat je ook kies, je kan er zeker van zijn dat er naar je schoenen wordt gevraagd.

Abbey Dawn – snel in huis met Footway

Met al dat moois van hoog tot laag, van zwart tot roze en met of zonder spikes heb je ruime keuze voor de ideale schoen voor een geweldige avond uit waar alle ogen op jouw schoenen gericht zullen zijn.

Heb je een keuze kunnen maken uit ons grote assortiment dan zorgen wij bij Footway ervoor dat de schoenen supersnel bij je afgeleverd worden. Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK