adidas Originals Schoenen Online

116 zoekresultaten

adidas Originals - een schoenen sprookje dat steeds maar door gaat

Schoenen van adidas Originals zijn een onderdeel van het klassieke retromerk van adidas. Het coole ontwerp en de klassieke sneaker look zijn vanzelfsprekend, net zoals het klassieke logo met de drie bladeren - een logo dat tegenwoordig alleen nog te zien is op adidas Originals.

adidas Originals - exclusieve schoenen

Adidas werd al in de jaren '20 opgericht in Duitsland en heeft sindsdien sportschoenen gemaakt alsmede schoenen voor dagelijks gebruik. Tot aan 1997 werd er voor alle adidas producten gebruik gemaakt van het logo met de drie bladeren "Dreiblatt", samen met de net zo bekende drie strepen. Maar tijdens de lancering van adidas Originals werden de drie bladen gebruikt om aan te tonen dat het een adidas Originals product was. Kleding en schoenen van adidas Originals hebben een specifieke, op retro geïnspireerde stijl die perfect past bij diegenen die willen laten zien wie ze zijn. Of je nu kiest voor een paar "Superstars" of een paar "Stan Smith".

Schoenen die geliefd zijn bij zowel beroemdheden als onder het gewone volk

Al in de jaren '80 waren adidas schoenen over de hele wereld een groot succes en dan bedoelen we ook echt een groot succes. De hiphop groep Run DMC bracht een liedje uit waarin ze de adidas schoenen "Superstars" (adidas Orginals) presen. Het liedje heette: "My adidas". De sneakers van adidas verspreidden zich al snel over de hele wereld. Tegenwoordig zijn sneakers van adidas Originals vanzelfsprekend in de schoenen collecties van velen. Beroemdheden als Katy Perry, Rihanna, Kylie Jenner en David Beckham worden regelmatig gezien met adidas Orignals schoenen.

Zorg goed voor je adidas Originals - het zijn iconen

Lees altijd de onderhoudstips voor het type materiaal waarvan je schoenen gemaakt zijn. Aangezien adidas Orignals zulke klassiekers zijn, kun je er - met het juiste onderhoud - vele jaren plezier van hebben. Perfect, want tegenwoordig kun je sneakers aantrekken voor alle gelegenheden; naar je werk, onder een pak of als partyschoenen onder een mooi jurkje.

adidas Originals online bij Footway

Winkelen bij Footway is erg eenvoudig, we hebben een groot assortiment met een ontzettend groot aanbod aan adidas Originals schoenen vinden, zowel voor kinderen, dames als heren. Zoals altijd kun je er bij Footway zeker van zijn dat we alle schoenen op de website op voorraad hebben en dat je je nieuwe schoenen snel in huis zult hebben.

Posts about adidas Originals
V
van Dam -
D
Dannymatsie -
Show more posts
Pagina 1 van 2

116 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK