Airstep Schoenen Online

3 zoekresultaten

Airstep – schoenen gepaard met karakter

Er is nauwelijks een industrie te bedenken waar mensen zo onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden als in de mode-industrie.Piero Oliosi en zijn zoon Cristian zijn de eigenaren van Airstep en de ziel van dit gerenommeerde Italiaanse bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in de buurt van Verona in Colà di Lazise.

Airstep heeft meer dan 1100 mensen in dienst en met 4.000 schoenen per dag is het een van de meest productieve schoenenfabrikanten van dit moment.Bij Airstep worden regelmatige nieuwe ontwerp suggesties aangenomen en dit zorgt er mede voor dat de collecties up-to-date zijn en altijd voldoen aan de eisen van hun vaste klantenbestand.

Airstep – kwaliteit en comfort sinds 1980

Opgericht in 1980 zie je in ieder paar Airstep schoenen een passie voor Italiaans ontwerp, stoer vintage design en spannende details. Schoenen van Airstep worden gewaardeerd door mensen die prijs stellen op een echt origineel paar schoenen in tegenstelling tot massa productie. Pierro Oilisi (ontwerper bij Airstep) maakt schoenen met een jeugdige uitstraling en voor mensen met een actieve levensstijl. Schoenen die passen bij iedere leeftijd en bij alle gelegenheden.

Of je nu op zoek bent naar een paar nieuwe schoenen voor een mooi feest, naar een concert of voor naar het werk, bij Airstep kan je altijd slagen voor de perfecte schoen die je de hele dag een comfortabele ondersteuning biedt in een strak ontworpen design.

Airstep - jeugdig en comfortabel

Of je nu kiest voor een stoer paar laarzen voor onder je favoriete spijkerbroek of sandalen in combinatie met je mooie lange zomerjurk, schoenen van Airstep zijn altijd comfortabel, duurzaam en zijn in alle weersomstandigheden de beste schoenen.Er is veel energie gestoken in het ontwerp van iedere schoen en met een geveerde binnenzool geven deze schoenen je de hele dag de benodigde energie.En natuurlijk wil je lang genieten van deze mooie schoenen. Een impregneerspray voor eerste gebruik beschermt leren en suède schoenen tegen vuil en vocht. Om leer langer soepel en verzorgd te houden zorg je af en toe voor een leervet behandeling of schoensmeer in de juiste kleur. Een suèdeborstel kan je af en toe gebruiken om dit materiaal weer nieuw leven in te blazen.

Airstep – online bij Footway

Heb je mooie laarsjes gevonden met een stoere gesp of dat perfecte paar slip ons, dan is het aan ons om deze snel bij je af te leveren. Winkel eenvoudig bij Footway en maak een keuze uit ons grote assortiment.

Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK