Meer dan 1 000 000 klanten
Meer dan 600 merken op voorraad

Alberville Schoenen Online

22 zoekresultaten

Alberville – klassieke schoenen met een twist

Bij Alberville worden zowel dames- als herenschoenen gemaakt in een stijl die wordt samengevat als “klassiek met een twist”. Het ontwerp van deze schoenen kenmerkt zich door kwaliteit en mooie details. Hier vind je schoenen van een Zweeds design met een Italiaanse afwerking.Alle schoenen van Alberville worden gemaakt in Italië en bij de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit leer.Alle schoenen van Alberville worden met de grootste zorg geproduceerd in Italië en zijn ook geschikt voor de kleinere portemonnee.

Een klassieke stijl met een persoonlijke twist. Wij weten zeker dat de schoenen van Alberville snel je favoriete paar schoenen in de kast zullen worden.

Alberville – Zweedse liefde voor Italië

Alberville schoenen werd officieel in 2009 opgericht en is onderdeel van het A.J. Shoes, een Zweeds bedrijf met Annelie Jacobsson als eigenaar. Annelie begon met A.J. Shoes nadat ze jarenlang had gewerkt als inkoopster en productontwikkelaar bij Nilson Group AB (een andere schoenenfabrikant uit Zweden). Annelie’s liefde voor Italië begon al in haar tienerjaren toen ze haar eerste stappen zetten in de schoenindustrie.Een grote voorliefde voor Italiaans design en mooie schoenen heeft ertoe gedragen dat Alberville nu ook uitsluitend met Italiaanse agentschappen werkt en de schoenen in Italië worden gemaakt.De naam Alberville is vernoemd naar de 2 zonen van Annelie, Albert en Wilhelm.

Stijltips en onderhoud

Bij Footway vind je vele modellen die zullen passen bij de meest uiteenlopende smaken en stijlen. De meest populaire schoenen op dit moment zijn de sandalen. Deze schoenen stralen kwaliteit uit en hebben een comfortabele inlegzool en mooie gespen in leer. Behalve sandalen kan je slagen voor mooie nette schoenen voor zowel dames als heren, waar de schoenen met hakken voor de dames domineren en voor de heren klassieke instappers met of zonder veters de boventoon voeren.Maar ook voor een stoer paar gympen kunnen dames en heren hier prima slagen. Leuk voor onder je korte broek of kort rokje en favoriete t-shirt.Zorg goed voor al dit moois en je kan jarenlang genieten van je schoenen. Een impregneerspray speciaal voor leer zorgt voor een bescherming tegen vocht en vuil. Om leer langer soepel en verzorgd te houden zorg je af en toe voor een leervet behandeling of schoensmeer in de juiste kleur.

Alberville – snel in huis met Footway

Heb je je eigen paar Alberville schoenen uitgezocht dan doen wij de rest. Winkel eenvoudig bij Footway en maak een keuze uit ons grote assortiment. Je hebt je nieuwe schoenen snel in huis!

Pagina 1 van 1

22 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×