Allen Edmonds, Schoenen

18 zoekresultaten

Allen Edmonds – klassieke herenschoenen sinds 1922

Allen Edmonds is op dit moment een van de meest toonaangevende en succesvolle fabrikanten van klassieke handgestikte herenschoenen met diepe wortels in de Amerikaanse stad Lake Michigan in Wisconsin Amerika. Hier begonnen ze in 1922 al met het maken van deze klassieker onder de herenschoenen. Het maken van deze schoenen omvat een proces van meer dan 200 verschillende stappen om ervoor te zorgen dat deze schoenen perfect zijn tot het kleinste detail. Alle schoenen van Allen Edmonds worden vervaardigd van speciaal geselecteerd hoogwaardig leer. Tevens bestaat het voetbed uit kurk wat je voeten een stabiel en comfortabel voetbed geeft.

Allen Edmonds - kwaliteit en vakmanschap

In 1922 openen Elbert W. Allen en Bill “Pops” Edmonds de fabriek waar geschiedenis geschreven zou worden. Al bijna 100 jaar worden op dezelfde locatie de schoenen met de hand gemaakt en staat ieder paar schoenen gelijk aan een proces van 212 verschillende stappen.Van klassiek naar modern, van netjes tot meer comfortabel, alle schoenen en producten van Allen Edmonds zijn onovertroffen als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. Deze schoenen stralen tijdloze elegantie uit en zijn gemaakt om een levenlang van te genieten.Naar welk model je voorkeur ook uitgaat, je kan er zeker van zijn dat deze schoenen een perfecte toevoeging zijn bij elk pak of kostuum en bij alle gelegenheden gedragen kunnen worden. Je bent overigens in goed gezelschap. Ronald Reagan droeg graag Allen Edmonds en Bill Clinton is ook een trouwe klant.

Allen Edmonds – goed onderhoud voor lang plezier

Om zolang mogelijk je Allen Edmonds in perfecte staat te houden is onderhoud van belang. Investeer bijvoorbeeld in de juiste schoensmeer, een schoenenlepel en een waterdichte spray. Dit zijn nog maar enkele manier om deze schoenen zo lang mogelijk als nieuw te houden. Je behandelt de schoenen als eerste met een spray die de schoenen waterdicht maakt. Nadat de schoenen zijn gedroogd smeer je ze in met de juiste kleur schoensmeer. En nadat je de schoenen een aantal keer hebt gedragen dan borstel je ze schoon en maak je ze daarna schoen met een schoenenschuim, laten drogen en daarna met schoensmeer te behandelen. Als je de schoenen niet draagt kan je ze het beste in een schoenenspanner zetten van cederhout. Dit absorbeert vocht en houdt de schoenen langer fris.

Allen Edmonds – de mooiste klassieker bij Footway

De aanschaf van een paar Allen Edmonds is een investering voor het leven. En een goed paar Allen Emonds schoenen kan decennia lang mee. Deze schoenen bieden de ultieme klassieke look met een lange levensduur.Winkel eenvoudig bij Footway en maak een keuze uit ons grote assortiment. Je hebt je nieuwe schoenen snel in huis!

Pagina 1 van 1

18 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK