Angulus, Schoenen

90 zoekresultaten

Angulus – Deense schoenen van hoge kwaliteit

Angulus is een Deense schoenfabrikant en is diep geworteld in de internationale schoenenindustrie. Het bedrijf is onderdeel van ATC Footwear A/S en al sinds 1904 actief. Angulus ontwerpt en vervaardigd populaire schoenen voor dames, heren en kinderen. Alle schoenen worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit leer en deze schoenen kunnen met alle gemak worden gedragen naar welke gelegenheid dan ook.De kinderschoenen van Angulus zijn recent uitgeroepen tot beste kinderschoen door het Engelse tijdschrift Junior Magazine. Dit is geen verassing als je weet dat bij het ontwerpen van deze schoenen de hulp wordt ingeroepen van artsen en fysiotherapeuten om er zeker van te zijn dat de kleinste voeten de beste ondersteuning krijgen.

Angulus – 110 jaar liefde voor kinderschoenen

Angulus wordt officieel in 1904 opgericht door Madsen familie in Denemarken . De reden was dat zij zagen hoe de kinderen van die tijd in veel te puntige schoenen liepen die weliswaar toen heel normaal waren maar voor kindervoeten zeer ongeschikt waren.In 1928 is het de zoon (Willy Madsen) die een schoen ontwerpt in samenwerking met artsen en fysiotherapeuten. De interesse voor deze schoenen en de reputatie groeien al snel na deze eerste introductie en in 1949 kwam Roland Dawe bij het bedrijf met de taak om door heel Europa op zoek te gaan naar het beste leer voor deze schoenen.Dit jaar bestaat Angulus 110 jaar en de zoon van Roland is nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle schoenen die in Denemarken worden ontworpen en in Portugal worden gemaakt.

Angulus – kleine voeten met stijl

De kinderschoenen van Angulus zijn een begrip in de schoenenindustrie. Deze kinderschoenen worden vervaardigd van zacht leer en zijn comfortabel voor alle kindervoeten gedurende alle activiteiten en weersomstandigheden. Deze schoenen zijn voorzien ruimte aan de zijkanten die inspelen op de groeiende kindervoeten.Bij ieder schoen wordt samengewerkt met kinderartsen en fysiotherapeuten om de best mogelijke schoen te ontwerpen. Mede dankzij deze commitment heeft Angulus wereldwijd een groot bestand met vaste klanten gekregen.Maar niet alleen de kleinere voeten worden verwend bij Angulus. Ook volwassen voeten hoeven zich niet af te vragen hoe het voelt om een comfortabele schoen te dragen waar optimale zorg aan vooraf gaat.

Angulus – verwen je voeten bij Footway

Kijk lekker rond bij het aanbod van Angulus voor grote en kleine voeten en laat je verbazen door het mooie aanbod van comfortabele schoenen in typisch strak Deens design. Heb je eindelijk een keuze kunnen maken dan zorgen wij bij Footway ervoor dat deze mooie schoenen snel bij je afgeleverd worden. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en winkel makkelijk vanuit je luie stoel.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

90 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK