Art Schoenen Online

265 zoekresultaten

Art – een stadse schoen

Wie op zoek is naar een sterke en toch comfortabele schoen met een gezonde dosis humor hoeft niet verder meer te zoeken. Schoenen van het Spaanse merk Art zijn innovatieve schoenen van hoge kwaliteit. Voor zowel dames, heren als kinderen hebben Art schoenen een breed assortiment. Van ballerina’s en pumps tot stoere laarzen en gymschoenen. Voor iedere gelegenheid heeft Art de perfecte schoen voor jou.Behalve hun unieke design is Art ook om bekend om het speciaal laten testen van hun schoenen in een anatomisch instituut in Valencia, om de kwaliteit van hun schoenen te blijven garanderen.Ook draagt dit merk een steentje bij aan het milieu. Alle restproducten van de schoenproductie worden zoveel mogelijk in de eigen fabriek gerecycled.

Art – 30 jaar ervaring

Dit familiebedrijf, afkomstig uit Rioja, is al sinds 1995 actief maar daarvoor werd er al kennis en ervaring opgedaan. Alle schoenen worden in Spanje gemaakt met materiaal afkomstig uit Spanje en Italië.Het merk is in Europa een van de snelst groeiende op dit moment. Dit is grotendeels te danken aan het design wat de vrijgevochten en non-conformische consument aanspreekt.

Combineer Art met je mooiste kleding

Dames hebben ruime keuze uit sandalen met of zonder hak, clogs, enkellaarsjes met of zonder hakken en nette hakschoenen. De mooie zomerse sandalen passen mooi bij een zwierige zomerse maxi jurk en de enkelaarsjes passen perfect bij een stoere spijkerbroek als het weer wat kouder wordt. Wij van Footway zijn dol op de laarzen van Art. Met name de zwarte laarzen met de mooie rode details aan de zijkant zijn bij ons favoriet.Maar ook mannen komen ogen te kort bij Art. Stoere boots in alle mogelijk kleuren en designs voor een lange herfstwandeling en mooie gymschoenen zijn natuurlijk te combineren met een nette chino of korte broek op het strand.Kinderen kijken hun ogen uit bij al dat moois van Art. Makkelijke instappers en mooie sandalen zijn natuurlijk ideaal in de zomer. Maar zodra het wat kouder wordt heeft Art ook voor kleine schoenliefhebbers mooie laarzen voor comfortabel en warme kindervoeten.Ze hebben dus alles, van sandalen voor de mooiste zomerse voeten tot gevoerde laarsjes voor warme comfortabele voeten.

Art – online bij Footway

Bij Footway hebben we een ruim assortiment en winkelen bij ons is erg eenvoudig. Ook heb je je nieuwe schoenen van Art snel in huis dankzij de snelle verzending.

Posts about Art
B
Binoche -
Janine, Footway -
Show more posts
EEN PAAR OVER
933 Harlem Carmin
KORTING
I Meet 144 Moja
KORTING
Creta Black
KORTING
Harlem Artic
KORTING
933 Harlem Black
KORTING
I Meet 146 Black
KORTING
541 Oslo Black
KORTING
Amsterdam Kaki
KORTING
Creta Black
KORTING
Amsterdam Sea
KORTING
I Breathe Black
KORTING
442 Creta Brown
KORTING
Harlem Black
KORTING
Tate
KORTING
I Meet Black
KORTING
440 Creta Cuero
KORTING
Rio Kaki
KORTING
Pagina 1 van 5

265 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK