Ash Schoenen Online

2 zoekresultaten

Ash – luxe design aan je voeten

Passie en kennis zijn bij Ash gecombineerd en met schoenen van Ash wordt de prijsbewuste consument verwend met uniek design en Italiaans handwerk in het fijnste leer. Een paar Ash schoenen aan je voeten geeft je een uniek gevoel en unieke uitstraling. Zelfbewuste modeliefhebbers worden echt verwend met het aanbod van Ash. Met de unieke combinatie van sportiviteit en stijl kunnen bijna alle stijlen en smaken naadloos worden gecombineerd met een uniek paar schoenen van Ash. Voor iedere gelegenheid kan je hier rondkijken voor schoenen met een unieke, eigenwijze en vintage uitstraling.

Ash – unieke schoenen voor ieder budget

In 2000 richten Leonello Calvanni en Patrick Ithier het merk Ash officieel op. Beide hebben een achtergrond in commercie en design en besloten in dat jaar om deze twee krachten met elkaar te bundelen en schoenen te gaan ontwerpen. De filosofie achter het bedrijf is 2-delig: selectieve distributie en concurrende verkoopprijzen. De stijl kan omschreven worden als krachtig, rock, vrouwelijk en modern. Het assortiment is heerlijk uitgebreid en hier kan je rustig rondkijken voor ballerina’s, pumps, superhoge laarzen, romeinse sandalen en warme gevoerde schoenen. Of wat dacht je van versierde sneakers van leer of satijn in combinatie met een stoere rits.

Ash – de perfectie combinatie voor iedere stijl

Vanwege de trendy uitstraling en het grote assortiment van Ash zijn deze schoenen in principe te combineren met welke smaak of stijl die jouw voorkeur heeft op dit moment. Deze schoenen worden snel je favoriet als je ziet in hoeveel varianten iedere schoen wordt geleverd en de keuze in kleuren en modellen maakt het moeilijk om een keuze te gaan maken.Een mooie strakke spijkerbroek in combinatie met een stoer paar wedgegympen is dé look van 2016 maar onderschat niet de kracht van een paar mooi sandalen onder je favoriete zomerse maxi-jurk. En als straks de blaadjes weer van de bomen waaien kan je hier kiezen uit stoere laarzen met heerlijke warme voering die ervoor zorgen dat je voeten warm en droog blijven gedurende de winterkoude.

Ash – exclusieve schoenen snel in huis met Footway

Neem rustig een kijkje in het aanbod van Ash schoenen bij Footway en laat je verbazen door het aanbod van dit unieke merk schoenen. Heb je uiteindelijk een keuze kunnen maken dan laten wij je niet lang wachten. De schoenen worden razendsnel naar je verzonden.

EEN PAAR OVER
Quartz
KORTING
Pagina 1 van 1

2 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK