Asics, Schoenen

250 zoekresultaten

Asics – de all-purpose sportschoen

Dit Japanse merk is opgericht in 1949 door Kihachior Onitsuka en staat vandaag de dag bekend om zijn all-purpose sportschoenen. Maar Asics is wereldberoemd geworden door de ontwikkelingen op het gebied van hardloopschoenen en gymschoenen.Sportschoenen van Asics zijn een echte aanwinst voor iedere sporter. Of je nu graag hardloopt, worstelt, tennist , golft of volleybalt. Dankzij geavanceerd onderzoek en nauwe samenwerking met atleten zelf zijn deze schoenen specifiek ontworpen voor degelijke ondersteuning en optimaal comfort tijdens alle takken van sport.Asics is eigenlijk een afkorting en staat voor Anima Sana In Corpore Sano wat letterlijk vertaald kan worden naar een gezonde geest in een gezond lichaam.Vandaag de dag weten we dat een gezonde levensstijl belangrijk is om gezond te worden en blijven. Dat weten ze bij Asics als geen ander en dat heeft ervoor gezorgd dat Asics op dit moment een van de grootste producenten van sportschoenen ter wereld is, met de nadruk op hardloopschoenen.

Asics – de achtergrond van het succes

Een groot deel van het succes van Asics is te danken aan de ontwikkeling van de zogeheten Betagel, een combinatie van gel en silicone, die zorgt voor optimale schokdemping in de hardloopschoenen van Asics. Hoe krachtig deze gel is werd duidelijk tijdens de zogeheten “ei-test”. Een ei werd van 20 meter hoog gegooid op een 0,3 m2 oppervalk gevuld met deze Betagel en het ei bleef heel!Een indrukwekkend feit en ook de reden dat deze gel wereldwijd populair is geworden in hardloopschoenen.Op dit bestaat 60% van de inkomsten bij Asics uit de verkoop van sportschoenen. Maar ook kleding en sportuitrusting van Asics zijn populair geworden onder atleten uit alle disciplines van sport.

Asics - een uitnodiging tot training

Asics schoenen verlichten de druk op je voeten gedurende lange en intensieve training. En de modellen staan niet alleen leuk aan je voeten, ze nodigen je ook uit tot het genieten van je dagelijkse training of wandeling dankzij het mooie design en vrolijke kleuren. Een paar Asics komt dan ook echt pas goed tot zijn recht als ze iedere dag gebruikt worden waar ze voor gemaakt worden. Op Footway vind je meer dan 100 modellen van Asics, dus laat je verleiden door deze snelle schoenen met Japans design. Laat je lichaam en geest genieten van al dat moois buiten met de ideale ondersteuning aan je voeten!

Asics – snel in huis met Footway

Bij Footway kan je snel genieten van je nieuwe Asics door onze snelle verzending. Winkelen is erg eenvoudig en je hebt genoeg keuze in ons ruime assortiment.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 5

250 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK