Schoenen

14 zoekresultaten

SUPERTRASH schoenen voor de modieuze moderne vrouw en kind

Supertrash is een Nederlands modemerk van de Koerdische modeontwerpster Olcay Gulsen. Velen denken dat Gulsen het merk Supertrash heeft opgericht. Maar dat is niet waar. Ze nam het Amerikaanse merk in 2009 over en heeft het in korte tijd uitgebreid tot een krachtig en veel gezien merk. En heeft in deze korte tijd naam gemaakt in zowel binnenland als buitenland. En is inmiddels ook uitgebreid met een schoenenlabel. De schoenenlijn zijn zelfs in Hollywood een geliefd product. Supertrash heeft zich gericht op een lijn voor de dames en de meisjes, welke goed aansluiten bij het imago van Gulsen, de modieuze stijlvolle vrouw.

Onderhoudt je SUPERTRASH schoenen

Net zoals je je huid dient te verzorgen om het mooi en soepel te houden, dien je ook de huid van je schoenen te onderhouden. Een leervet houdt je leren schoenen soepel en voorkomt scheurvorming. Ook zorgt het ervoor dat je schoenen er weer als nieuw uitzien. Een goede spray om te impregneren bij andere stoffen. Zo voorkom je dat er vlekken en of vocht in je schoenen trekt en dat wil je toch niet, vlekken op je modieuze schoenen.

SUPERTRASH schoenen is de trend zelf

De schoenen en laarzen van Supertrash zijn modieus en stijlvol. Supertrash is geen schoenenmerk dat trends volgt maar die ze zelf mee bepaalt. En dat is nou net hetgeen wat de schoenen zo populair maakt. Het is gericht op de stijlvolle en modieuze vrouw en meisje. Supertrash heeft er dan ook zorg voor gedragen dat het stijlvolle details bevat. Mooie metalen gespen, mooi leder en nog veel meer. De schoenen zijn er in de kleuren zwart en wit en paars, goud en bruin, alles keert terug in het ontwerp. Supertrash heeft sandalen, pumps, laarzen en nog veel meer. Je kunt ze dragen onder een mooi jurkje of een stoere jeans.

Online bij Footway SUPERTRASH schoenen

Ben je opzoek naar een modieuze schoen voor jezelf of misschien voor je kleine meid, kijk dan eens bij ons assortiment van Supertrash schoenen. Wij van Footway verkopen diverse modellen en kleuren van dit fantastische merk. En behalve het geweldige Supertrash, verkopen wij nog veel meer bekende merk schoenen. Je kan bij ons terecht voor het hele gezin. Zoveel keus uit merken, modellen, kleuren en maten en allemaal op voorraad. O en ook nog eens voor een lage prijs, ook niet geheel onbelangrijk. Bestel daarom makkelijk en snel bij FOOTWAY.

Nieuw binnen
Pagina 1 van 1

14 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK