Baffin Schoenen Online

9 zoekresultaten

Baffin - nooit meer koude voeten

Ben jij iemand die gauw last heeft van koude voeten? Dan kun je een paar stevige en duurzame schoenen van Baffin goed gebruiken. Wist je dat als je koude voeten hebt, dat de rest van je lichaam het dan meestal ook koud krijgt? Dat is natuurlijk niet zo fijn, zeker niet tijdens de koudere maanden van het jaar. Baffin maakt schoenen die je voeten lekker warm en droog zullen houden en je hoeft met deze schoenen nooit meer rillend over straat tijdens gure dagen.

Baffin schoenen - getest op de poolcirkel

Bij Baffin hoef je niet te twijfelen aan de kwaliteit. De schoenen worden namelijk getest op te poolcirkel. Op die manier weet Baffin zeker dat ze de juiste kwaliteit en duurzaamheid aan hun klanten kunnen garanderen. De schoenen van Baffin zijn perfect voor de meest barre omstandigheden, maar dat betekent niet dat je ze alleen maar kunt dragen als je de Alpen in gaat. Als je graag buiten bent, bijvoorbeeld om in te tuin te werken, maar al snel last hebt van koude voeten of bevroren tenen, dan zijn een paar Baffin schoenen perfect om in huis te hebben. Baffin werd opgericht in 1997 door Paul Huber.

Baffin schoenen kunnen alle weersomstandigheden aan

We hebben een breed assortiment van Baffin schoenen. We hebben hoge laarzen en stevige boots, maar ook comfortabele sloffen en stevige, degelijke schoenen. De schoenen hebben een stevige zool, warme voering en materiaal dat goed bestand is tegen kou en nattigheid. Perfecte schoenen voor de herfst en winter. De kwaliteit van Baffin is geweldig en dankzij de unieke pasvorm kun je elke dag opnieuw genieten van optimaal comfort, ook tijdens barre omstandigheden.

Baffin schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. We hebben verschillende modellen van Baffin op onze site waar je uit kunt kiezen. Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde kleur of een specifiek model, dan kun je gebruik maken van onze handige filter opties. Bij Footway kun je eenvoudig, met een paar keer klikken, bestellen. We zorgen ervoor dat je je nieuwe schoenen snel in huis hebt!

Pagina 1 van 1

9 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK