Bagheera, Schoenen

226 zoekresultaten

Bagheera – een Zweedse legende

Het Zweedse merk Bagheera is opgericht in 1981 in de Zweedse stad Avesta in Zuid Dalarna en is vernoemd naar de slimme panter uit het Jungebook verhaal uit 1894.Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in deze mooie streek van Zweden en dit bedrijf staat bekend om de productie van zijn sportkleding en sportschoenen. Dit bedrijf is een van de weinige Zweedse bedrijven wat een plek heeft weten te bemachtigen in de wereld van sportschoenen en –kleding en hier zijn ze in Avesta erg trots op.

Bagheera – functionaliteit en comfort in 1 schoen

De kracht van dit bedrijf ligt in het feit dat zij zich hebben gericht op functionaliteit gecombineerd met activiteit. Zo werken ze bij Bagheera met zogeheten “body mapping” wat zoveel betekent dat hun kleding en schoenen rekening houden met de diverse transpiratie zones van het lichaam.Bij Footway vind je vele modellen van Bagheera voor zowel dames, heren als kinderen. Vrijetijdschoenen, hardloopschoenen en schoenen voor iedere dag zijn in diverse modellen en vrolijke kleuren bij ons verkrijgbaar. Een mooi voorbeeld daarvan is de Bagheera Octane, een schoen die snelheid uitstraalt.

Met ruim 30 jaar ervaring is Bagheera met zijn tijd en klanten meegegroeid. De veelzijdigheid van dit merk is een van de redenen dat Bagheera in Zweden, maar nu ook ver daarbuiten bekend is geworden. Dus voor dat dagelijkse gezonde blokje om of de marathon waar voor getraind moet worden kan je bij Footway terecht voor het perfecte paar Bagheera schoenen. En met een keus uit meer dan 100 modellen zal dat nog best moeilijk gaan worden.

Bagheera – lang genieten van je schoenen

Bij de productie van Bagheera schoenen wordt gerecycled polyester en biologisch katoen gebruikt. Om lang te genieten van deze mooie schoenen is het advies om geen gebruik te maken van chemische reinigingsmiddelen. Maak je schoenen schoon met een vochtige doek en laat ze drogen aan de lucht. Deze schoenen zijn ervoor gemaakt om te gebruiken maar hoe beter je voor je schoenen zorgt hoe langer je er plezier aan hebt.

Bagheera – online bij Footway

Bij Footway kan je terecht voor meer dan 100 modellen van Bagheera. Met ruim 30 jaar ervaring is Bagheera met zijn tijd en klanten meegegroeid en dat is te zien aan de veelzijdigheid van het aanbod. Dus voor dat dagelijkse gezonde blokje om of de marathon waar voor getraind moet worden kan je bij Footway terecht voor het perfecte paar Bagheera schoenen.

Bij Footway heb je je nieuwe schoenen van Bagheera snel in huis dankzij de snelle verzending. We hebben een groot assortiment en winkelen bij ons is erg makkelijk!"

Posts about Bagheera
J
JanitaP -
Show more posts
Avenue Black
KORTING
Walker Black
KORTING
Sway Black
KORTING
Creed Black
KORTING
Amber Black
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 4

226 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK