Bianco Schoenen Online

221 zoekresultaten

Bianco – een Deens succes

Bianco is een succesvol Deens bedrijf wat al sinds 1987 bekend staat om zijn strakke Scandinavische design. Nu verkrijgbaar in 145 landen zijn deze schoenen een mooi visitekaartje voor Denemarken en vooral in landen als Noorwegen, Zweden en Finland razend populair. De schoenen zijn minimalistisch, stijlvol en zitten vol apart design.Bianco werkt er hard aan om zowel de prêt-à-porter en haute couture liefhebbers te verwennen met mooie schoenen en de liefde die in ieder paar schoenen gaat is duidelijk terug te zien in alle aandacht die wordt besteedt aan details en afwerking. Bianco wordt geïnspireerd door de wereld van kunst en cultuur en deze invloeden zijn ook terug te vinden in hun schoenen.

Bianco - strak Scandinavisch design voor iedereen

De Deen René Pieper Laursen richt in 1987 het bedrijf officieel op met een visie om een internationaal merk neer te zetten gebaseerd op een winstgevend franchise concept. Bianco biedt een baanbrekend mode concept aan met sublieme internationale standaarden maar houdt ook oog voor de prijsbewuste consument. Dames en heren kunnen bij Bianco terecht voor een strakke schoen met een echte Deense uitstraling.Het bedrijf werkt volgend het motto “als je het kan dromen, kan je het ook doen” en de oprichter René Pieper Laursen heeft ook gezegd dat een sterke mentaliteit het bedrijf kracht geeft. Bij Bianco willen ze voortdurend groeien en met mooi design en schoenen de aandacht van de consument vasthouden.

Bianco – combineer strak design met je eigen stijl

De ontwerpers van Bianco worden geïnspireerd door de catwalk van Parijs en Milaan en in ieder paar schoenen zie je deze invloeden terug.Bij Footway hebben we damesschoenen van Bianco in vele modellen, van hoge hakken, laarzen, enkellaarsjes en mooie pumps voor iedere gelegenheid. Met het strakke design van deze schoenen kan je makkelijk mixen en matchen en alles uit je kast kan dan ook met groot gemak gecombineerd worden met een paar schoenen van Bianco in strak design. Maar ook de heren kunnen hun spijkerjack of leren jas makkelijk combineren met een stoer paar Chelsea Boots.

Bianco – snel in huis met Footway

Heb je tussen al die moois een keuze kunnen maken dan kan je de rest aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe schoenen snel bij je afgeleverd worden met onze snelle verzending. Van al dit moois wil je natuurlijk zo snel mogelijk gaan genieten.

Maar we willen natuurlijk dat je 100% geniet van je nieuwe schoenen.

Pagina 1 van 4

221 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK