Billi Bi Schoenen Online

93 zoekresultaten

Billi Bi – het beste uit Scandinavië

Schoenen van Billi Bi ademen pasvorm, design, mode en kwaliteit uit. Deze schoenen worden gemaakt op speciaal geselecteerde locaties in Italië en Spanje en bij de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen. De focus van Billi Bi schoenen ligt op eenvoud maar verfijnd ontwerp en hiermee zijn ze uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken in Scandinavië als het gaat om schoenen en laarzen. Maar ook ver daarbuiten zijn deze schoenen bezig met een grote opmars.

Billi Bi schoenen zijn pure schoenen die een schone elegantie geeft aan iedere voet en past bij iedere garderobe, stijl en smaak.

Billi Bi – al 3 generaties kwaliteit uit Denemarken

1936 beginnen Søren and Evelyn Friis uit Kopenhagen met de productie van kinderschoenen in een oude stal. Een paar jaar later besluiten ze uit te breiden naar dames- en herenschoenen en is het bedrijf ondertussen een gevestigde naam in Denemarken. In 1956 komt zoon Carl het bedrijf versterken en leert vanaf 16-jarige leeftijd alles wat hij kan in het bedrijf en in 1989 komt zijn zoon Carsten het bedrijf versterken. Deze samenwerking tussen vader en zoon was de perfecte combinatie tussen opgebouwde kennis uit het verleden en nieuwe innovatie voor de toekomst.Kwaliteit en vakmanschap zijn de 2 pilaren waarop dit bedrijf rust en de vier zonen van Carsten staan al in de startblokken klaar om dit familiebedrijf verder te laten groeien en het huidige succes nog verder uit te breiden.

Billi Bi – voor een sjiek feest of naar kantoor

Billi Bi schoenen zijn voor iedere gelegenheid en voor iedereen. Of je nu uitgenodigd bent voor een sjiek feest of een zomerse avond bij je favoriete strandtent, hier kan je terecht voor schoenen voor alle kledingkasten.Door de perfecte pasvorm van ieder paar schoenen krijgen je voeten het optimale comfort. Sta je de hele dag op je voeten, zit je op kantoor of ben je in beweging, met een paar schoenen van Billi Bi kan je alle kanten op. Door de ideale pasvorm en het unieke design kan iedereen hier slagen.Zorg wel goed voor je leren schoenen door ze af en toe te behandelen met leervet of ze in te smeren met schoensmeer. Laat de schoenen aan de lucht drogen en eventueel vuil of vocht kan je met een vochtige doek verwijderen.

Billi Bi – snel je garderobe uitbreiden met Footway

Bij Billi Bi heb je ruime keuze uit laarzen, instappers, sandalen, gympen en enkellaarsjes. Dat wordt nog moeilijk met het maken van een keuze.Bij Footway kan je makkelijk en snel een nieuw paar Billi Bi schoenen bestellen. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt sturen wij de schoenen snel naar je toe.

EEN PAAR OVER
44330
KORTING
EEN PAAR OVER
6405 Nude
KORTING
Pagina 1 van 2

93 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK