Schoenen

482 zoekresultaten

Gulliver – stoere en stevige kinderschoenen uit Zweden

Gulliver is merk schoenen uit Zweden. Speciaal voor kinderen worden hier de stoerste en mooiste schoenen ontworpen die er voor gemaakt worden om alle seizoenen en spelletjes te kunnen weerstaan. De schoenen worden gemaakt van duurzame materialen die ze uitermate geschikt maken voor allerlei spelletjes en volgen hiermee alle kinderenvoeten in hun beweging. In levendig, sportief en kleurrijk ontwerp spreken deze schoenen alle kinderen zeker aan. Met deze schoenen kunnen ze genieten van een heerlijke dag buitenspelen zonder dat ze bang hoeven te zijn voor moeie, koude of pijnlijke voeten. Lekker genieten dus!

Gulliver – vanaf de eerste stapjes

Kinderen zijn geboren ontdekkers. Vanaf het moment dat het kruipen overgaat in lopen willen ze erop uit en kijken wat de wereld allemaal te bieden heeft. Met spel, sport en ontdekking nemen ze hun eerste stappen in het leven en bij Gulliver helpen ze graag hierbij met de ideale ondersteuning aan alle kleine voeten. De collectie begint bij de kleinste babymaat en volgt alle kinderen in hun groei.Je kan kiezen uit babyschoenen voor de allerkleinste voetjes, schoenen om op te leren lopen en schoenen die meegaan naar de eerste schooldag. Natuurlijk hebben ze bij Gulliver ook aan alle seizoenen gedacht. Warme winterlaarzen met voering die de voeten warm en beschermd houden en in de herfst droog houden tijdens het spelen in de plassen.

Gulliver – voor alle stijlvolle kids met actieve dagen

Het brede assortiment schoenen van Gulliver zijn schoenen voor iedere gelegenheid. Gulliver sandalen zijn ideaal voor lange zomerdagen om het huis of op het strand. Deze sandalen geven de kleinste voeten de juiste ondersteuning en zijn gemakkelijk aan te trekken vanwege het klittenband.Of wat dacht je van een paar stoere sneakers. Zowel jongens als meisjes zijn dol op de mooie ontwerpen en vrolijke kleuren bij Gulliver. Ideaal voor een fietstocht met de hele klas of een voetbaltoernooi in het weekend. Je kan kiezen uit sportieve modellen met of zonder hoge schacht. Gulliver kinderschoenen zijn er natuurlijk om gebruikt te worden. Maak de gymschoenen even schoen met een vochtige doek met wat mild reinigingsmiddel. Leren schoenen kan je af en toe in het leervet zetten om ze soepel te houden en suède schoenen kan je opborstelen om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Alle schoenen kunnen voor eerste gebruik het beste geïmpregneerd worden om ze te beschermen tegen vocht en vuil van buitenaf.

Gulliver – snel in huis bij Footway -

Alle schoenen van Gulliver worden gemaakt van duurzame materialen die ontworpen zijn voor maximale mobiliteit. Het ontwerp is levendig, kleurrijk en sportief. Deze schoenen worden gemaakt vanaf de kleinste voetjes en volgen vervolgens de kinderen hun hele leven op school, thuis en op vakantie.Neem een kijkje in het assortiment samen met de kinderen en je komt vanzelf het nieuwe favoriete paar schoenen tegen. De schoenen zijn prettig geprijsd en wij leveren ze snel bij je af zodat er snel van genoten kan worden. Heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen via de klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Welkom bij Footway met je bestelling!.

Pagina 1 van 9

482 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK