Schoenen

183 zoekresultaten

Birkenstock - sandalen, schoenen en sloffen voor liefhebbers van comfort

Sommige schoenenmerken hebben nauwelijks een introductie nodig. Birkenstock is daar een van. De naam staat voor de ongelooflijke comfortabele sloffen en sandalen en voor uitstekende Duitse kwaliteit. Hun schoenen zijn tegenwoordig ook meer populair. Dit komt omdat de modewereld comfort de afgelopen jaren meer is gaan waarderen en zich heeft gerealiseerd hoe belangrijk het welzijn van de voeten is.

Birkenstock - al sinds de 17e eeuw

De geschiedenis van Birkenstock is helemaal te herleiden naar de 17e eeuw, toen een schoenmaker met de naam Johann Adam Birkenstock in de Duitse deelstaat Hessen verscheen. Zijn nakomeling Konrad Birkenstock ontwikkelde aan het einde van 18e eeuw een speciaal type binnenzool die schoenen meer comfort gaven. Gedurende de jaren '60 maakte zijn nakomeling Karl Birkenstock van deze zool een schoen - en zo zijn Birkenstock schoenen tot stand gekomen.

Schoenen waar je voeten van zullen houden

Het meest bekend zijn wellicht de Birkenstock sloffen, maar ze maken ook schoenen die net zo comfortabel zijn. Het geheim van een paar Birkenstock schoenen is de zool die aan de hele voet steun biedt. De holle ruimte die normaal ontstaat onder de voet en bij de tenen, wordt ondersteund door verhoogde gebieden op de zool. Op die manier krijgen je voeten de perfecte steun.

Functionele schoenen met een klassiek en tijdloos design

De schoenen van Birkenstock zijn altijd gemaakt van functionele materialen en je kunt er zeker van zijn dat je investeert in kwaliteit wanneer je een paar Birkenstock schoenen koopt. De zool is gemaakt van kurk, een erg lichtgewicht materiaal dat tevens zorgt voor een goede schokdemping tijdens het lopen. Je kunt deze schoenen met vrijwel alles combineren; shorts, een lange jurk, een linnen broek of werkkleding.

Birkenstock online bij Footway

Bij Footway hebben we een groot assortiment waar je meer dan 100 Birkenstock modellen kunt vinden. Bij het kiezen van het model moet je rekening houden met twee dingen.

  • Birkenstock raad je aan om voor de perfecte pasvorm een halve cm ruimte te laten tussen de tenen en de voorkant van de schoenen.
  • Bij de schoenen en sandalen zijn er zijn twee breedtes verkrijgbaar - voor smalle en brede voeten.

    Winkelen bij Footway is erg eenvoudig en je zult je nieuwe schoenen al snel in huis hebben dankzij onze snelle levering!

Pagina 1 van 4

183 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK