Birkis Schoenen Online

0 zoekresultaten

Birkis – stijlvolle en orthopedische schoenen voor de hele familie

Met schoenen van Birkis slag je twee vliegen met één klap. Je hebt met een paar Birkis niet alleen stijlvolle en mooie schoenen aan maar het voetbed in iedere schoen is orthopedisch geconstrueerd zodat alle voeten de best mogelijke ondersteuning krijgen.De fabrikant achter Birkis is Birkenstock en dit is misschien wel de bekendste schoenfabrikant als het gaat om het juist ondersteunen van iedere voet met een mooie comfortabele schoen. Dit is voor alle voeten van belang maar zeker voor kindervoeten ook zeer belangrijk. Deze voeten in de groei zijn gebaat bij goede ondersteuning vanaf het moment dat ze van kruipen naar lopen gaan. Goed begin is het halve werk en met schoenen van Birkis is het begin nog nooit zo goed geweest.

Birkis – vanaf 1896 tot nu gespecialiseerd in ondersteuning

Birkis is onderdeel van het Birkenstock bedrijf deze schoenen is hun meest recente toevoeging in hun assortiment.Voor het allereerste begin van dit wereldwijde succes moeten we terug naar 1896. Het is in dat jaar dat Konrad Birkenstock in Frankfurt Duitsland begint met het fabriceren van geprofileerde schoenenzolen. Na Konrad volgt er een lange lijn familieleden die werken aan de ontwikkeling van ergonomische schoenen. In 1964 is het dan eindelijk zover; de introductie van de eerste Birkenstock sandaal en de rest is (zoals we zeggen) geschiedenis. De Birkis geven optimale ergonische ondersteuning met leuke schoenen in spannende ontwerpen. Deze schoenen zijn voor zowel dames, heren als kinderen de ideale uitkomst voor optimaal comfort in een leuk design.

Birkis – mooie schoenen met hoge mate van comfort

Birkis zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Van de meer klassieke open sandaal zoals de Birkis Skorpios tot de meer bedekte sandaal. Bovendien zijn de schoenen in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar waardoor er voor alle smaken wel een perfecte Birkis te vinden is.Of je nu een goede ondersteunde schoen zoekt voor je zoon of dochter of zelf op zoekt bent naar schoen die heerlijk comfortabel aanvoelt gedurende de hele dag op kantoor of onderweg, met een Birkis kan je de hele checklist in een keer afvinken. Birkis schoenen zijn ook verkrijgbaar in 100% Alpro foam. Deze schoenen weerstaan vocht en zijn ideaal voor een dag aan het strand of een drukke dag in de tuin.Zijn je Birkis vies of nat geworden neem ze dan alleen af met een vochtige doek en laat ze drogen aan de lucht.

Birkis – comfort snel in huis met Footway

Ben je op zoek naar comfortabele schoenen en stijlvolle sandalen of slippers dan kan je bij ons online kiezen uit een groot assortiment van Birkis schoenen van Birkenstock. In alle mogelijk kleuren en prints wordt het natuurlijk nog moeilijk kiezen. Maar heb je dan eindelijk een paar (of meerdere) kunnen vinden dan sturen wij deze schoenen snel naar je toe.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×