Bisgaard, Schoenen

86 zoekresultaten

Bisgaard – schoenen die tegen een stootje kunnen

De schoenen van Bisgaard zijn ontworpen voor kinderen. Een kind zit vol energie en moet zich meestal ontdoen van alle overtollige energie. Alle kinderen houden van spelen en dan mag er natuurlijk niets in de weg staan. Bisgaard heeft geweldige schoenen voor kinderen. Ze zijn comfortabel, van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Dat zijn de schoenen van Bisgaard.

Bisgaard schoenen - kies een kleur die je mooi vindt

Op basis van hun eigen visies over de perfecte schoenen voor kinderen begon het getrouwde koppel Marianne en Henrik hun bedrijf Bisgaard in 2005 in Denemarken. Het was een visie die voort was gekomen uit hun eigen ervaringen met hun kinderen. Ze wilden graag schoenen maken die stevig genoeg waren om tegen een stootje te kunnen. Schoenen die lekker aan de voeten van kinderen zitten en meer duurzaam zijn dan andere schoenen. De schoenen worden gemaakt van leer, een duurzaam materiaal, en ze kunnen tegen vocht. Aangezien de schoenen voor kinderen worden gemaakt zijn ze uiteraard in veel verschillende leuke kleuren te krijgen. Kies een kleur die bij jouw kind past.

Bisgaard - comfortabele schoenen om in te spelen

Kinderen zijn dol op kleurrijke dingen. De schoenen van Bisgaard zijn verkrijgbaar in de meeste kleuren. Een breed scala aan verschillende schoenen zorgt ervoor dat jij en je kind zeker een model zullen vinden om lekker in te gaan spelen. Sommige modellen hebben veters, andere hebben gespen die het makkelijk maken om de schoenen aan en uit te trekken.

Bisgaard schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Als je bij Footway winkelt dan hoef je niet naar een druk winkelcentrum te gaan om een paar nieuwe schoenen te kopen. Ga maar gewoon lekker achter de computer zitten en bekijk ons grote assortiment online. We hebben honderden schoenen in ons assortiment en binnen slechts een paar klikken haal je je nieuwe schoenen in huis. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een nieuw paar schoenen of andere vragen voor ons hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze vriendeijke klantenservice. Hopelijk tot gauw. Welkom bij Footway.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

86 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK