Björn Borg, Schoenen

289 zoekresultaten

Björn Borg – game, set and match!

Diegenen die op zoek zijn naar sportschoenen met een strak en innovatief design komen snel uit bij Björn Borg.Deze schoenen zijn synoniem met trendy en een verfijnde smaak. De focus van Björn Borg ligt op het maken van comfortabele schoenen die in uiteenlopende situaties gedragen kunnen worden.

Björn Borg – van ondergoed tot wereldmerk

In 1982 stopte Björn Borg op zijn 26e met tennisspelen. Hij had gedurende zijn carrière eeuwige roem verworven dankzij het behalen van 5 opeenvolgende overwinningen op Wimbledon. Ook heeft Björn Borg 6 keer Roland Gaross gewonnen. In Zweden wordt hij nog steeds gezien als een van de grootste sporthelden van dit land en in Amerika staat hij op de 2e plaats naast de legendarische Muhammed Ali.

Na afloop van zijn tenniscarrière begon Björn Borg te werken aan een eigen kledinglijn en in 1987 werd de eerste lijn van Björn Borg ondergoed gepresenteerd. Werd voorheen dit merk nog gelinkt aan de tennisheld, nu is het merk zelf bekend als kledingmerk voor iedereen. Dit natuurlijk vanwege het feit dat alle kleding en schoenen van Björn Borg trendy en stijlvol zijn en het merk een eigen identiteit heeft verworven.

Björn Borg – voor iedere modebewust sporter

Voor alle sporters die zich ook aantrekkelijk willen voelen zijn er de Björn Borg sportschoenen. Mode en sport worden met deze schoenen moeiteloos gecombineerd.Op dit moment is Björn Borg in vele landen actief en de verkoop is het hoogst in Nederland, Denemarken, Noorwegen en natuurlijk het thuisland Zweden. In Nederland is het merk op dit moment zo populair dat nergens anders zoveel retailers actief zijn als in Nederland.

Björn Borg – online bij Footway

Bij Footway zit de liefde voor Björn Borg erg diep. Wij hebben zoveel mogelijk modellen op voorraad en ze zijn allemaal herkenbaar aan de sportieve look voor zowel dames, heren en kinderen. Natuurlijk zijn de sportschoenen vertegenwoordigd maar ook mooie veterlaarsjes en warme laarzen. De meeste populaire schoen van Björn Borg bij ons is op dit moment een dames veterlaarsje gevolgd door een gymschoen. Ook bij de heren zijn de boots populair strak gevolgd door de gymschoenen. Maar vergeet ook de kinderschoenen niet. Perfect voor lange dagen buitenspelen.Je nieuwe Björn Borg schoenen zijn snel in huis dankzij de snelle verzending en winkelen in het grote assortiment van Footway is erg eenvoudig. Welkom!

Posts about Björn Borg
F
Frans Visser -
G
Gisela -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Curd M Brown
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 5

289 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK