Black Secret, Schoenen

11 zoekresultaten

Black Secret schoenen - zet een nieuwe trend

Ben je op zoek naar een paar mooie herfstschoenen die niemand anders heeft? Of wil je er mooi uit zien tijdens alle zomerfeesten? Wil je bijdragen aan het creëren van een nieuwe trend? Bekijk dan het assortiment van Black Secret. De unieke stijl spreekt de trendy, modebewuste vrouw aan. Het assortiment bestaat uit verschillende kleuren en combinaties met mooie patronen. Welkom in de spannende wereld van Black Secret.

Black Secret- een winnend concept

Black Secret werd opgericht in het najaar van 2010 door Micha Moreno en een deel van haar gezin. Het Deense merk Black Secret werd al snel een van de nieuwe moderne merken in de Scandinavische modewereld. Black Secret is het eerste Deense merk dat een complete verzameling met kleding, tassen en schoenen in hun eerste collectie presenteerde. Met een concept van een complete garderobe slaagde Black Secret erin om al in het eerste jaar een groot succes te boeken.

Black Secret- mode voor iedereen

Tegenwoordig is Black Secret een modemerk dat vrouwenkleding , accessoires en schoenen maakt en de trenden van het seizoen volgt. De kenmerkende stijl van Black Secret is om gezien te worden, maar toch stijlvol en eenvoudig te blijven. De look is vrouwelijk en hoekig en de vrouw die de kleding of schoenen draagt moet zich uniek voelen. De visie van het merk is om een hele kleedkamer voor elke vrouw te maken, ongeacht leeftijd. Black Secret streeft dus naar het maken van mode voor iedereen.

Black Secret schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij ons kun je onder andere mooie schoenen van het merk Black Secret vinden. Gun jezelf een paar mooie nieuwe Black Secret schoenen. Hier bij Footway is winkelen leuk en eenvoudig. Ga lekker achter de computer zitten, neem een kopje koffie en bekijk ons grote assortiment. We hebben alle modellen die je op de site kunt zien op voorraad en je zal dus ook niet lang hoeven te wachten op je nieuwe schoenen. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder. We hopen dat je bij ons je droomschoenen kunt vinden. Welkom bij Footway.

Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

11 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK