Blankens Schoenen Online

15 zoekresultaten

Blankens – zonnig Californië en strak Scandinavisch design

Schoenen van Blankens zijn het perfecte ontmoetingspunt tussen kleuren en het unieke landschap van Californië en het minimalistische gevoel voor design uit Scandinavië.Niet alleen de schoenen van Cecilia zijn enorm populair geworden de afgelopen jaren maar ook haar oog voor detail bij het ontwerpen van zonnebrillen en tassen is ondertussen beroemd.Van comfortabele instappers van rood velours tot multi purpose regenlaarzen, bij Blankens kan de mode-fashionista met een behoefte aan net wat anders haar hart ophalen.

Blankens – 10.000 stappen per dag met alle plezier

Opgericht in 2014 door mode-journalist en stijlinspirator Cecilia Blankens uit Los Angeles (geboren in Zweden), wordt dit schoenenmerk gedreven door de overtuiging dat kwaliteit en stijl op gelijke hoogte met elkaar dienen te staan.Een paar schoenen van Blankens zijn schoenen waarin we graag onze 10.000 stappen per dag in zetten. Met de juiste ondersteuning en speciaal ontwikkelde zolen.Een “goede” schoen bestaat niet alleen uit design en comfort maar bij Blankens kijken ze ook serieus naar duurzaamheid, traceerbaarheid en de kleinst mogelijke impact op het milieu tijdens het productieproces. Alle schoenen van Blanken worden gemaakt in Europa, waar vakmanschap, hoogwaardig leer en nauwgezette aandacht voor details worden gecombineerd.En bij Blankens zijn we bekend om het ontwerpen van schoenen die je nergens anders kan vinden. Wat dacht je van De Nico. Instappers voor dames van velours in bordeaux rood. Of de PVC vrije Rainy Season Cognac regenlaars die eruit ziet als een Chelsea Boot!.

Blankens – net even anders

Vanwege de neutrale kleuren kunnen alle schoenen mooi gecombineerd worden met al het moois wat nu al in je kledingkast hangt. Een paar instappers kunnen mooi de periode overbruggen tussen de laatste zomerse dagen en het begin van de koelere dagen van de herfst. En als dan eindelijk de herfst is begonnen dan schakel je soepel over naar de leuke laarsjes van Blankens. The Rainy Season laarzen hebben een dubbele functie; een super coole regenlaars en stijlvolle Chelsea Boot in een. Wie wil daar nu niet mee gezien worden?

En net als je gezicht iedere dag verzorging nodig heeft om soepel te blijven, zo houden je schoenen ook van de juiste verzorging om lang soepel en mooi te blijven. Geef je leren schoenen 1 keer per week even wat aandacht met bijvoorbeeld leervet of schoensmeer voor lang plezier. Een borstel voor velours houdt het materiaal lang mooi.

Blankens – online bij Footway

Zodra je het perfecte paar schoenen hebt gevonden in ons ruime assortiment, kan je de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de schoenen snel bij je afgeleverd worden.

Pagina 1 van 1

15 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK