Blowfish Schoenen Online

17 zoekresultaten

Blowfish – ontdek jezelf

Vanuit het zonnige Malibu in Californië komt het merk Blowfish. Damesschoenen om jezelf opnieuw mee te ontdekken. Dit Amerikaanse merk is speciaal ontwikkeld voor dames, vrouwen en meiden met een creatieve geest, die ervan houden om te creëren en op hun gemak zijn bij mooie kleuren en diverse stijlen.Wees uniek en creatief, wees jezelf, nieuwsgierig en speels!. Blowfish schoenen geven je leven kleur. Laat een frisse wind door je leven blazen en je klerenkast. Bij Blowfish draait alles om eigen identiteit en de keuzes die iedereen voor zichzelf maakt. Je bent wie je bent door het maken je eigen beslissingen, waar je naar kijkt en waar je naar luistert en met wie je omgaat. Maar ook hoe je kleedt en welke schoenen je draagt dragen bij aan je eigen identiteit. Laat zien wie je bent met een uniek paar schoenen van Blowfish!.

Blowfish – uit een stad vol met inspiratie

Het ontdekken van je eigen stijl, of het nu om kleding of schoenen gaat, is niet altijd even makkelijk. De zoektocht naar het juiste paar schoenen is misschien nog wel moeilijker. Het is het fundament voor iedere dag en het juiste paar schoenen maakt een outfit helemaal af. Bij Blowfish hebben ze die boodschap begrepen. Het merk is afkomstig uit het altijd zonnig Malibu in Californië en hier wordt de inspiratie uit de hele wereld in ieder paar schoenen gegoten.Of je nu op zoek bent naar chique, hipster, bohemian, rock of klassiek, bij Blowfish worden alle stijlen ruim vertengwoordigd en kan iedereen die op zoek is naar een schoen die perfect aansluit bij haar of zijn persoonlijke stijl verwelkomt.

Blowfish – zoveel stijlen zoveel schoenen

En zoals er voor iedere smaak de ideale schoen te vinden is, zo is er ook voor ieder seizoen een favoriet te vinden. De Blowfish Paj zijn de ideale instappers voor een lange zomerse avond. Of wat dacht je van de Blowfish Longbrach; hoge laarzen met hakken voor de perfecte rock-chick look met een spijkerbroek en wit t-shirt.Geniet langer van je mooie leren en suède schoenen door ze goed te verzorgen nog voor het eerste gebruik. Een impregneerspray speciaal voor deze materialen zorgt voor een bescherming tegen het ergste vocht en vuil. Om leer langer soepel en verzorgd te houden zorg je af en toe voor een leervet behandeling of schoensmeer in de juiste kleur. Een suèdeborstel kan je af en toe gebruiken om dit materiaal weer nieuw leven in te blazen.

Blowfish – haal ze snel in huis met Footway

Het is natuurlijk moeilijk om een keuze te maken tussen al die leuke schoenen van Blowfish maar als je je keuze hebt gemaakt dan zorgen wij er voor dat je schoenen snel bij je afgeleverd worden.Winkelen bij Footway is leuk en makkelijk!

Tacita
SALE
Ricky
SALE
Ricky
SALE
Girly
FEW LEFT
Tindra
SALE
Tindra
SALE
Vanamo
FEW LEFT
Banetta
FEW LEFT
Banetta
FEW LEFT
Dame
FEW LEFT
Natsume
FEW LEFT
Rabbit
SALE
Austin
SALE
Pagina 1 van 1

17 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK