Blundstone Schoenen Online

14 zoekresultaten

Blundstone – van Down Under naar Nederland

Laarzen van Blundstone zijn wereldberoemd. De productie van deze ruige schoenen is al sinds de oprichting in 1870 in handen van een familiebedrijf in Hobart, Tasmanië.Begonnen als een arbeidersschoen is het doel van deze schoen altijd hetzelfde gebleven; lichtgewicht, duurzaam en ongelooflijk comfortabel bij alle gelegenheden.

Blundstone – het beste uit 2 werelden

De zolen van Blundstone schoenen zijn voorzien van SPS ‘Shock Protection System’ wat je kan vergelijken met de technologie in hardloopschoenen. Ook zorgt een speciaal ingelegd voetbed in de schoen voor optimaal comfort.En wat deze stoere laarzen zo perfect maakt is dat ze niet alleen ontzettend sterk zijn en onder alle omstandigheden gedragen kunnen worden, maar ook nog eens mooi staan. Deze super functionele laars is dus uitermate geschikt voor werken in de tuin, garage of werkplaats maar kunnen ook gewoon mee de stad in onder een stoere spijkerbroek. Voor zowel dames als heren zijn deze laarzen de perfecte combinatie van stoer en trendy.

Originele schoenen van Blundstone

De geschiedenis van het Tasmaanse familiebedrijf gaat zelfs nog ietsje verder dan de oprichting van het huidige bedrijf in 1870. Al 30 jaar eerder was deze familie actief als schoenenfabrikant en ondertussen zijn ze ook de trotse eigenaar van het merk John Bulls uit Nieuw Zeeland. Ondanks de lange geschiedenis van dit familie bedrijf is er door de jaren heen weinig verandert. De focus ligt nog steeds op de productie van kwalitatieve en functionele schoenen voor een breed publiek. Wereldwijd worden er jaarlijks ruim 400.000 van deze populaire laarzen verkocht. De favoriet in het assortiment is al jaren de veterloze laars genoemd “The Original”.Het concept van deze stoere laarzen is continue onder ontwikkeling om ervoor te zorgen dat ze ten alle tijden voldoen aan de strengste milieueisen. Er worden regelmatig verbeteringen aangebracht en ondanks dat ze er nog steeds hetzelfde uitzien als toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd, het comfort is alleen maar beter geworden.

En niet alleen het comfort voor de consument wordt scherp in de gaten gehouden, maar ook de eisen die de productie aan het milieu stelt is belangrijk bij Blundstone. Het gebruik van chemische stoffen en de uitstoot van fossiele brandstoffen worden zoveel mogelijk beperkt . Ook is Blundstone ISO-9001 gecertificeerd. Bij Blundstone wordt continue gestreefd naar een duurzame productie en duurzame ontwikkeling van deze mooie laarzen.

Blundstone online bij Footway

Bij Footway ben je verzekerd van een snelle levering van je schoenen. Winkelen in ons ruime assortiment is erg makkelijk. Deze stoere veterloze laarzen zijn in meerdere modellen bij Footway verkrijgbaar dus we weten zeker dat je zal slagen voor je eigen paar.

Posts about Blundstone
J
Jos Verheijen -
Show more posts
Pagina 1 van 1

14 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK