Bobux, Schoenen

191 zoekresultaten

Bobux – de beste start

Kinderen zijn de hele dag in beweging. Bobux schoenen zorgen ervoor dat deze drukke voeten de perfecte ondersteuning en het juiste comfort geven aan kinderen die lekker in beweging zijn en dat doen wat ze zouden moeten doen; een actief leven leiden.Alle schoenen en pantoffels van Bobux zijn gemaakt van ecologisch leer en zitten niet alleen heerlijk maar zien er ook nog eens leuk uit. Met de focus op kinderen ontwerpt Bobux schoenen en pantoffels voor de allerkleinsten voeten onder ons. En met ecologische materialen en duurzame productie zijn deze schoenen ook nog eens milieuvriendelijk ook.

Bobux – speels en duurzaam

Het merk wordt in 1991 opgericht in Nieuw Zeeland door het echtpaar Chris en Collin Bennett. Bij ieder paar schoenen wordt gedacht aan 3 dingen; het kind, het milieu en het gebruik van de schoen.Gemaakt van 100% ecologische materialen en met speelse ontwerpen en vrolijke kleuren worden zowel de ouders als de kinderen blij gemaakt met schoenen die een goed begin geven aan alle kindervoeten die in beweging komen of zijn. Bobux is wereldwijd leider in het segment kinderschoenen en wordt op dit moment in 35 landen verkocht.

En welke jongen loopt er nou niet graag op schoenen met een raket erop. En vergeet de meisjesschoenen niet met bijvoorbeeld schattige lieveheersbeestjes? In het assortiment vind je ook zachte gymschoenen en duurzame stoere laarzen voor die eindeloze wandelingen in het herfstbos of tijdens de winter als er een sneeuwfort gebouwd moet worden.

Bobux – stijl met een persoonlijke tintje

Deze klassieke schoenen zijn ook voorzien van een persoonlijk tintje dankzij de mooie details zoals bijvoorbeeld het stiksel en de applicaties. De Bobux pantoffels zijn de ideale schoenen voor in huis. En alle pantoffels van Bobux zijn voorzien van zacht elastiek rondom de enkels zodat je kind de pantoffels niet makkelijk zelf uit kan trekken en de hele dag dus lekkere warme voeten zal hebben. De zolen worden gemaakt van rubber dus is er ook geen gevaar van uitglijden.Voor de koudere dagen zijn er Bobux Eskimo laarzen met een gemiddelde hoge schacht en heerlijk zacht gevoerd zodat alle lange winterdagen verzekerd zijn van warme voeten en tenen.

Om lang te genieten van leren schoenen en ze er als nieuw uit te laten zien behandel je ze af en toe met schoensmeer. Eventueel vuil gaarne meteen verwijderen met een vochtige doek en laat de schoenen altijd aan de lucht drogen.

Bobux – nu verkrijgbaar bij Footway

Bij Footway hebben we een breed assortiment van Bobux in huis gehaald om uit te kiezen. Schoenen, pantoffels en laarzen die allemaal gemaakt zijn van ecologisch leer en de juiste ondersteuning geven aan de allerkleinste voetjes. Heb je een keuze gemaakt dan zorgen wij ervoor dat de nieuwe schoenen snel aan de juiste voeten komen te zitten thuis door ze razendsnel bij je af te leveren.

EEN PAAR OVER
Roam Navy
KORTING
Aspen Navy
KORTING
EEN PAAR OVER
Aspen Plum
KORTING
Aspen Plum
KORTING
Roam Red
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Port Caramel
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Tidal Navy
KORTING
Jump White
KORTING
Owl Milk
Roam Caramel
NIEUW
Roam Navy
NIEUW
EEN PAAR OVER
Jump Silver
NIEUW
NIEUW
Pagina 1 van 4

191 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK