Bogs Schoenen Online

6 zoekresultaten

Bogs – de perfecte laars

Bogs laarzen worden sinds 2002 in de Verenigde Staten gemaakt. Deze stoere laarzen voor dames en heren bestaan uit meerdere lagen Neopreen en hoogwaardige isolerende tussenlagen in de schacht. Het is juist deze combinatie die ervoor zorgt dat de schoenen een perfecte vormgeving hebben, 100% waterdicht zijn en de warmte vasthouden met optimale isolatie.Bogs laarzen zijn lichtgewicht en kunnen bij zeer lage temperaturen met gemak worden gedragen zonder dat je voeten onderkoeld zullen raken. Maar ook in de zomer kan je deze laarzen dragen vanwege de ademende eigenschappen van alle laarzen van Bogs.

Bogs laarzen zijn uitermate geschikt voor lange boswandelingen in de herfst, een dag in de tuin of lekker op de boot.

Bogs – van het platteland naar de bergen

In mei 2002 worden de eerste Bogs laarzen voor mannen gemaakt in de plaats Eugene in de Amerikaanse staat Oregon. De eerste paar laarzen zijn specifiek voor mannen gemaakt die hele dagen hard werken op de boerdere of anderszins werkzaam zijn in de agrarische sector. Dit succes leidt ertoe dat er een paar jaar later een kinderserie van dezelfde laarzen wordt gemaakt.De laarzen van Bogs zijn allang niet meer alleen voor de boer op zijn tractor maar worden nu ook in vrolijke kleuren en prints gemaakt voor kinderen en dames. Deze laarzen zijn ideaal voor een dag werken in de tuin en vanwege het feit dat deze laarzen 100% waterdicht zijn is ons land ideaal voor een paar Bogs laarzen.In 2014 worden voor het eerste leren laarzen geïntroduceerd en wordt de outdoor markt aangenaam verrast door een nieuwe laars die tegen een stootje kan en heerlijk warm en waterdicht is.

Bogs – het hele jaar door

Trek je laarzen aan onder een stoere spijkerbroek en warme kabeltrui en maak een wandeling in het bos of lage laarzen onder je korte broek en neem eens lekker de tuin onder handen en maak deze zomer- of winterklaar. En in 2015 introduceerde Bogs voor het eerst sandalen. Je kan dus nu het hele jaar door mooi voor de dag komen met een paar warme en stoere laarzen van Bogs.Deze laarzen schreeuwen erom om gebruikt te worde en het onderhoud is gelukkig makkelijk. Verwijder vuil en nattigheid met een vochtige doek en laat de laarzen drogen aan de lucht. Heb je en paar leren laarzen dan behandel je je laarzen af en toe met schoensmeer of leervet. Zodoende blijven de laarzen soepel en behouden ze langer hun mooie look.

Bogs – snel in huis bij Footway -

Dus wie op zoek is naar een warme laars die optimaal isoleert en je voeten warm houdt gedurende het hele jaar, bij Bogs kan je terecht voor een groot assortiment mooie en stoere laarzen. Bij Footway kan je je favoriete laarzen thuis op je gemak uitzoeken. Wij zorgen ervoor dat ze razendsnel bij je afgeleverd worden.

Pagina 1 van 1

6 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK