Boxfresh, Schoenen

6 zoekresultaten

Boxfresh schoenen van hoge kwaliteit

Heb jij het liefst schoenen die een tijd meegaan? Die gemaakt zijn van duurzame materialen? De schoenen van Boxfresh voldoen dan aan jouw eisen. Het leer en stevige textiel zorgt voor een lange duurzaamheid en de rubberen zool zorgt voor een goede grip op verschillen typen ondergrond. Er zijn schoenen voor iedereen te vinden in het assortiment. Van functionele schoenen tot street-schoenen. Bekijk het assortiment van Boxfresh en zoek een paar trendy schoenen uit die aan jouw wensen voldoen.

Boxfresh schoenen voor elke stijl

Het Britse merk Boxfresh werd opgericht in 1989 in Londen en dat was natuurlijk de perfecte plek voor het merk om te beginnen. Met de grote mode-invloeden uit verschillende culturen zoals street en urban wisten ze mooie en kwalitatieve schoenen te maken. De schoenen in de collectie zijn van hoge kwaliteit en kunnen op verschillende manieren met je kleding gecombineerd worden.

Boxfresh - veel modellen

De hoogkwalitatieve materialen die gebruik worden voor de schoenen, zoals leer, eisen meestal meer verzorging. Smeer je schoenen regelmatig in om ze tegen vuil en vocht te beschermen. Er zijn modellen voor iedere smaak te vinden in de collectie van Boxfresh, dus je zal vast en zeker een mooi paar vinden dat bij jouw stijl past. Combineer ze met chino's of versleten jeans voor een complete look.

Boxfresh schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Je kunt bij ons onder andere mooie schoenen van het merk Boxfresh vinden. Een paar mooie, functionele schoenen van hoge kwaliteit zijn een must in je garderobe. De schoenen van Boxfresh kun je met vrijwel al je kleding combineren. Laat je fantasie de vrije loop en geef je eigen draai aan je outfit. Bij Footway kun je online shoppen en binnen slecht een paar klikken heb je je schoenen besteld. We hebben alle modellen die je op de site ziet staan op voorraad dus je zal er niet lang op hoeven te wachten. Hier bij Footway zorgen we er altijd voor dat je je nieuwe schoenen snel in huis hebt. Dat klinkt toch super? We hopen dat je een mooi paar kunt vinden dat bij je past. Welkom bij Footway!

Bo Zelos
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
BO Swapp
EEN PAAR OVER
BO Sparko
EEN PAAR OVER
BO Sparko
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

6 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK