Brako, Schoenen

1 zoekresultaten

Het succes van BRAKO

De schoenen van BRAKO zijn modieus en vrouwelijk en hebben een mooi design. Het merk staat voor stijl, kwaliteit en comfort en maakt mooie, moderne collecties voor zelfstandige vrouwen die weten waar ze van houden. De schoenen van BRAKO zijn dankzij hun goede kwaliteiten al snel populair geworden en ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende landen ter wereld waaronder Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten.

BRAKO - Veel meer dan alleen een schoenenmerk

Het jonge en dynamische merk BRAKO is afkomstig uit Spanje en werd opgericht door Calzados Évori. De schoenen van BRAKO zijn vrouwelijk, trendy en authentiek. Dankzij het hoge comfort en kwaliteit worden deze schoenen graag door veel vrouwen overal ter wereld gedragen. BRAKO maakt al 25 jaar schoenen voor mensen die graag iets anders willen dan de rest en met een paar unieke schoenen van BRAKO kun je je eigen stijl laten zien en al gauw zal je merken dat BRAKO niet zomaar alleen een schoenenmerk is, maar veel meer dan dat.

Veel keuze aan BRAKO schoenen

Het maakt niet uit van welk type schoenen uit houdt, BRAKO heeft ontwerpen voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar een meer eenvoudig model of een opvallend model, de schoenen van BRAKO zijn allemaal van dezelfde geweldige kwaliteit. BRAKO wilt met haar collecties dat elke vrouw haar eigen stijl durft te laten zien. Wellicht raak je hierdoor geïnspireerd en kies je voor een model dat meer opvalt, om te combineren met effen kleding voor een gaaf effect of kies je voor een meer eenvoudig model dat je overal mee kunt combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos met de schoenen van BRAKO.

BRAKO schoenen online bij Footway

Bij Footway hebben we veel verschillende merken en honderden verschillende modellen op voorraad. BRAKO is een van deze merken. BRAKO is een modern en modieus merk dat naast het maken van geweldige schoenen, ook nog eens aan het milieu denkt. Sinds 2009 hebben ze 36 ton papier en karton gerecycled wat ongeveer gelijk is aan 600 bomen en ze hebben daarmee meer dan 10 miljoen liter water bespaard. Als jij kiest voor een paar super comfortabele, stijlvolle BRAKO schoenen, dan krijg je niet alleen kwaliteit en een mooi design aan je voeten, maar maak je ook nog eens een milieubewuste keuze. Wacht dus niet langer en bekijk ons assortiment aan BRAKO schoenen hier online bij Footway.

Fortuna
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

1 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK