Bronx Schoenen Online

23 zoekresultaten

Bronx – Nederlandse roots met 125 jaar ervaring

Speels en toch vrouwelijk. Zo kan je het best de schoenen van Bronx omschrijven. Al 125 jaar worden schoenen van Bronx vervaardigd van de beste materialen en leer is een grote favoriet bij dit merk. Voor vrouwen die een oog hebben voor exclusiviteit, hoge kwaliteit en het beste vakmanschap zijn schoenen van Bronx een ideale toevoeging in de kledingkast.De schoenen hebben een unieke uitstraling, zijn speels en zeer stijlvol. De beste combinatie voor de fashionista’s van nu die de trends volgen maar toch ook graag hun eigen stijl erop na willen houden.

Bronx – trendy en stijlvol sinds 1886

Bronx is een gerenommeerd merk wat al sinds 1886 hoge kwaliteit schoenen ontwerpt en vervaardigd. Het hoofdkantoor is ondertussen in Nederland gevestigd maar het succes van deze schoenen is wereldwijd. Met een grote passie voor schoenen wordt er bij Bronx hard gewerkt aan de stijl die vrouwelijkheid met een stoere uitstraling combineert. De laatste trends worden gevolgd en de speelsheid en het individu van iedere drager wordt nooit uit het oog verloren bij Bronx.Bij Bronx kan je niet alleen kiezen uit schoenen met neutrale kleuren maar ook uit schoenen in een scala van vrolijke kleuren en prints.Laat je voeten genieten van de zomerzon in een paar bloemige sandalen en hou ze in de winter warm met een paar lange suède laarzen. Het hele jaar door kan je je eigen stijl laten zien met deze supervrouwelijke en trendy schoenen.

Bronx – een variatie van stijlen

Alle schoenen van Bronx worden gemaakt van de hoogwaardigste materialen en leer is een grote favoriet. Dit is een ijzersterk en soepel materiaal wat zich aan je voeten aanpast en de schoenen heerlijk comfortabel laat aanvoelen.Bronx richt zich met name op vrouwen met het assortiment en hier kan je alles vinden van stoere laarzen tot sportieve sneakers. Dus wie zich als vrouw wil onderscheiden van de massa kan hier een kijkje nemen in het aanbod van Bronx schoenen. Deze schoenen passen zich graag aan aan je actieve levensstijl, op kantoor of naar een feestje.Goed onderhoud van leren schoenen zorgt voor een lange levensduur en laat de schoenen er als nieuw uitzien. Voor het eerste gebruik kan je de schoenen het best even inspuiten met een speciale impregneerspray en eventueel vuil verwijder je vervolgens met een natte doek. Laat leren schoenen altijd aan de lucht drogen en behandel ze af en toe met schoensmeer of leervet.

Bronx – snel je collectie uitbreiden met Footway

Ben je van al dit moois ook zo enthousiast geworden net als wij bij Footway, maak dan een keuze uit ons ruime assortiment en dan helpen we je natuurlijk graag zo snel mogelijk aan je nieuwe Bronx schoenen. Doe je bestelling snel op Footway en en wij doen graag de rest. We sturen de schoenen razendsnel naar je toe.

73806
KORTING
BX 298
KORTING
Jucca Mauve
KORTING
BX349
KORTING
BX336
KORTING
Shovel
KORTING
BX 425
EEN PAAR OVER
BX 425
EEN PAAR OVER
BX079
KORTING
BX157
KORTING
BX 425
EEN PAAR OVER
BX 425
EEN PAAR OVER
Jucca
KORTING
Coral
KORTING
83969
KORTING
Leya Tortora
KORTING
BX 188
KORTING
BX 188
KORTING
Model: 83869
KORTING
73807
KORTING
73807
KORTING
83971
KORTING
83849
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

23 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK