Brunngård Schoenen Online

5 zoekresultaten

Brunngård - praktische accessoires

Een paar praktische schoenen in je garderobe die er ook nog eens mooi uit zien is natuurlijk altijd handig. Maar als je wilt dat je schoenen mooi blijven, dan moet je ook goed voor ze zorgen. Dat kan met de handige accessoires van Brunngård. Ze hebben zogeheten galoches in hun assortiment die je schoenen beschermen en de levensduur zeker zullen verlengen. Neem maar eens een kijkje in het assortiment.

Brunngård - bescherming hoeft niet saai te zijn

Het Zweedse Brunngård werd opgericht in 1983 en ze hebben sindsdien praktische schoenenaccessoires op de markt gebracht die zorgen voor een goede bescherming en een langere levensduur. De schoenen van Brunngård worden op een zo milieuvriendelijke manier mogelijk gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en worden gemaakt van duurzaam rubber, dat je naast de bescherming ook nog eens voorziet van een goede grip op gladde oppervlakten.

Brunngård - voor onverwachte weersomstandigheden

Eigenlijk zou iedereen een paar Brunngård schoenen moeten hebben. Ze nemen niet veel plek in beslag en je kunt ze dan ook meenemen als je ergens naartoe gaat voor als het plotseling slecht weer zou worden. Zo'n typische warme Nederlandse zomerdag bijvoorbeeld. Het is de hele dag ontzettend warm en ineens komen de donkere donderwolken aan. Dan ben je blij als je een paar Brunngårds in je tas hebt, zodat je schoenen niet beschadigd raken. Ze zijn verkrijgbaar in leuke kleuren zoals geel, blauw en roze, maar als je niet van felle kleuren houdt dan kun je natuurlijk gewoon voor een paar zwarte schoenen kiezen.

Brunngård schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. De slimme man en vrouw heeft een paar Brunngård schoenen in huis voor als het ineens slecht weer wordt. Je schoenen worden beschermd en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze beschadigd raken door het vocht. Bij Footway kun je Brunngård schoenen vinden in verschillende kleuren. We hopen dat er een kleur bij is die je mooi vindt. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het vinden van je nieuwe favoriete schoenen, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Welkom in de online winkel van Footway.

Pagina 1 van 1

5 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK