Calou Schoenen Online

75 zoekresultaten

Calou – de Zweedse klomp net even anders

Iedereen kent wel de typische Zweedse klomp. Er is geen Zweeds huishouden waar niet 1 of meerdere paren van dit typische schoeisel bij de voordeur staat. Echter, juweel ontwerpster Carina Ek Werderitsch werd tijdens haar werk in Italië geïnspireerd door haar omgeving en vond het tijd voor een nieuwe look voor de typisch Zweedse klomp.Met de wortels nog stevig in Zweden is het bedrijf ondertussen een internationale producent geworden van stijlvolle klompen in vele modellen, kleuren en materialen. Er zijn zelfs klomplaarzen en klompen met hoge hakken opgenomen in de collectie.

Calou – een klassieker in een nieuw jasje

De mensen achter Calou wilde een hele nieuw schoen introduceren. Ze keken zorgvuldig naar de meest klassieke schoen die ze konden vinden in het thuisland Zweden; de klomp!Ze vroegen zich af in hoeverre deze populaire schoen nog verder ontwikkeld kon worden en welke verbeteringen er aangebracht konden worden. Maar dit allemaal wel zonder het zo geliefde model helemaal onherkenbaar te maken voor de Zweedse consument. Als je nu kijkt naar deze schoenen zie je duidelijk de erfenis van deze degelijke schoenen maar allemaal in een nieuw en fris jasje gestoken. Het ontwerp is nog steeds gebaseerd op de klassieke klomp maar er is nu een nieuwe versie verkrijgbaar die voor alle doeleinden en gelegenheden aangepast is.

Calou – voor alle gelegenheden

Calou klompen zijn schoenen die je kan dragen naar officiële gelegenheden maar ook geschikt zijn voor de meer alledaagse momenten.De Tilda Blue klomp is een stijlvolle klomp met hak en mooie details in de vorm van blauwe gespjes. Gecombineerd met een elegante jurk is dit een comfortabele schoen met een luxe uitstraling. Maar ook onder een comfortabele spijkerbroek kan je op je vrije dag er ook netjes verzorgd bijlopen. Met andere woorden, Calou schoenen kan je combineren met vrijwel iedere outfit of gelegenheid.Net als bij vele andere schoenen die van hout worden gemaakt is ook bij Calou klompen gebruik gemaakt van een polyurethaan zool. Dit materiaal zorgt voor een optimaal draagcomfort. Zelfs voor diegene die last hebben van pijnlijke voeten of rugklachten zijn deze schoenen een uitkomst vanwege dit draagcomfort.Als het om onderhoud gaat van deze schoenen gelden dezelfde principes als bij alle schoenen van natuurlijk materiaal. Maak ze regelmatig schoon en smeer ze in met een beschermend product.

Calou - online bij Footway

Ben je al dit moois enthousiast geworden dan nodigen we je uit tot een uitgebreid kijkje in het assortiment van Calou. Zelfs voor mooie gympen ben je hier aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de schoenen snel bij je afgeleverd worden. Winkelen bij Footway is snel en makkelijk!

Molly Black
KORTING
Inger Black
KORTING
Tilda Bronze
KORTING
Nora Blue
KORTING
Cia Camel
KORTING
Niki Black
KORTING
Lea Blue
KORTING
Moa Black
KORTING
Saga Black
KORTING
Tilda Soft Red
KORTING
Knyta Black
KORTING
Unn Black
KORTING
Doris Black
KORTING
Katty Grey
KORTING
Sara Black
KORTING
Ruth Black
KORTING
Sara Natural
KORTING
Pagina 1 van 2

75 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK