Calvin Klein Jeans, Schoenen

90 zoekresultaten

Calvin Klein Jeans – Classic shoes

Calvin Klein Jeans schoenen zijn een Amerikaanse klassieker die onafhankelijk van stijl of smaak gedragen kunnen worden door iedereen. Het combineren van deze schoenen met iedere gewenste outfit is geen enkel probleem. Of je nu op weg bent naar je werk, een avondje op stap gaat met vrienden of misschien iets zoekt voor een meer officiële gelegenheid, met de schoenen van Calvin Klein kan je iedere outfit net even dat beetje extra geven.Dus wie op zoek is naar die klassieke Amerikaanse lifestyle look kan hier op zoek gaan naar het nieuwe favoriete paar schoenen voor in je kast.

Calvin Klein Jeans – vanaf dag 1 een groot succes

Calvin Klein opent in 1968 een kleine jassenwinkel in New York. Een jaar later staat hij op de cover van Vogue. Het wereldwijde succes van Calvin Klein leest als een sprookje.Deze Amerikaanse designer weet al vanaf dag 1 wat hij wil en hij kiest hiervoor nooit de makkelijkste weg. Dit heeft gezorgd voor een wereldwijd succes en niet alleen voor hem. De beginnende modellen die hij gebruikt voor zijn campagnes zijn direct wereldsterren. Kate Moss, Brooke Shields en Mark Wahlberg waren vrijwel onbekende namen voordat zij hun medewerking verlenen aan campagnes van Calvin Klein.Dit vertrouwen in eigen ontwerpen zie je terug in de schoenen van Calvin Klein Jeans. Eenvoudig, stijlvol en altijd spannend en avontuurlijk. Calvin Klein Jeans schoenen zijn de ideale manier om een sportieve touch te geven aan iedere outfit. Zowel de dames- als de herenschoenen van Calvin Klein zijn allemaal voorzien van subtiele en toch opvallende kenmerken.

Calvin Klein Jeans – in combinatie met iedere outfit een succes

Elegante sandalen met een hoge hak, lage sneakers, instappers met een militaire look, korte laarzen, enkelaarsjes en zo gaat de lijst maar door. Wie bij Calvin Klein Jeans alleen nog denkt aan gympen zal aangenaam verrrast worden door het uitgebreide aanbod van deze Amerikaanse ontwerper.Het combineren van deze schoenen met wat er nu al in je kast hangt is niet moeilijk. Of je nu op weg bent naar je werk, uitgenodigd bent voor een feest, of gewoon iets zoekt voor een nette gelegenheid, met deze schoenen kan je alle kanten op.Calvin Klein Jeans schoenen zijn niet gevoelig voor slijtage dus je hebt er lekker lang plezier van. Dat is nou wat wij noemen een investering voor de toekomst.

Calvin Klein Jeans – snel in huis met Footway

Wie dan tussen al dat moois in ons brede assortiment een keuze heeft weten te maken, helpen wij bij Footway graag verder. Je kan het aan ons overlaten om de schoenen razendsnel bij je af te leveren.

Posts about Calvin Klein Jeans
Sandy Lang, Gids -
A
Ada -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Ritzy Grey
EEN PAAR OVER
Genna Black
EEN PAAR OVER
Ritzy Black
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

90 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK