Cat Schoenen Online

65 zoekresultaten

CAT schoenen

Je kent het merk Caterpillar wellicht van iets dat niet zoveel met schoenen te maken heeft, namelijk graafmachines. Maar na verloop van tijd besloten ze om ook werkkleding en duurzame schoenen te maken. Caterpillar, ook wel bekend onder de naam CAT, maakte in het begin alleen werkschoenen, maar tegenwoordig maken ze ook schoenen voor alledaags gebruik. Ze bieden schoenen met comfort en een stoer design en ze zijn erg populair dankzij het stevige materiaal en ze kunnen absoluut tegen een stootje. Perfect voor harde werkers of mensen die houden van een stoere stijl.

Caterpillar - Van graafmachines naar mode

Na het velen jaren vervaardigen van graafmachines en andere soorten werkmachines besloot Caterpillar dat het tijd was voor iets nieuws. Ze begonnen met het maken van duurzame werkkleding en schoenen en veroverden al gauw de wereld met hun stoere schoenen die vele jaren mee gaan.Ze ontwerpen schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen en gelukkig voor ons zijn ze niet meer alleen bedoeld als werkschoenen, maar worden ze ontworpen met de gedachte dat ze altijd en overal gedragen kunnen worden.

Caterpillar schoenen - Duurzame en stevige materialen

Caterpillar maken gebruik van stevige materialen en die zorgen er onder andere voor dat je voeten, ook tijdens de winter, lekker warm en droog blijven. Het leer waarvan ze gemaakt zijn zorgt ervoor dat de schoenen met de jaren alleen maar lekkerder aan je voeten zullen gaan zitten en de natuurlijke slijtage geeft een extra touch aan de look van de schoenen. Het stoere ontwerp heeft ervoor gezorgd dat de schoenen erg populair zijn geworden en ze worden veel gedragen door muziekartiesten, voornamelijk in de hiphopwereld.

Caterpillar online bij Footway

Wellicht denk je dat we bij Footway alleen schoenen hebben voor speciale gelegenheden, zoals pumps en nette schoenen, maar niets is minder waar. We hebben schoenen voor iedereen en voor alle gelegenheden. Zo ook voor de stoerdere mensen onder ons. Het merk Caterpillar maakt gave, degelijke schoenen met een lange levensduur waar je veel plezier aan zult beleven. Footway heeft niet alleen de klassieke kistjes in het assortiment, maar ook bijvoorbeeld comfortabele sneakers. Wacht niet langer, kies voor comfort en bekijk ons CAT assortiment hier bij ons online.

CHRONICLE DOGWOOD
FEW LEFT
Dern
SALE
Sano
SALE
Sano
SALE
Retrace
SALE
Lyrical
SALE
Alec
SALE
Signet
SALE
Sano Damre
SALE
Pagina 1 van 2

65 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK