Cat Schoenen Online

63 zoekresultaten

CAT schoenen

Je kent het merk Caterpillar wellicht van iets dat niet zoveel met schoenen te maken heeft, namelijk graafmachines. Maar na verloop van tijd besloten ze om ook werkkleding en duurzame schoenen te maken. Caterpillar, ook wel bekend onder de naam CAT, maakte in het begin alleen werkschoenen, maar tegenwoordig maken ze ook schoenen voor alledaags gebruik. Ze bieden schoenen met comfort en een stoer design en ze zijn erg populair dankzij het stevige materiaal en ze kunnen absoluut tegen een stootje. Perfect voor harde werkers of mensen die houden van een stoere stijl.

Caterpillar - Van graafmachines naar mode

Na het velen jaren vervaardigen van graafmachines en andere soorten werkmachines besloot Caterpillar dat het tijd was voor iets nieuws. Ze begonnen met het maken van duurzame werkkleding en schoenen en veroverden al gauw de wereld met hun stoere schoenen die vele jaren mee gaan.Ze ontwerpen schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen en gelukkig voor ons zijn ze niet meer alleen bedoeld als werkschoenen, maar worden ze ontworpen met de gedachte dat ze altijd en overal gedragen kunnen worden.

Caterpillar schoenen - Duurzame en stevige materialen

Caterpillar maken gebruik van stevige materialen en die zorgen er onder andere voor dat je voeten, ook tijdens de winter, lekker warm en droog blijven. Het leer waarvan ze gemaakt zijn zorgt ervoor dat de schoenen met de jaren alleen maar lekkerder aan je voeten zullen gaan zitten en de natuurlijke slijtage geeft een extra touch aan de look van de schoenen. Het stoere ontwerp heeft ervoor gezorgd dat de schoenen erg populair zijn geworden en ze worden veel gedragen door muziekartiesten, voornamelijk in de hiphopwereld.

Caterpillar online bij Footway

Wellicht denk je dat we bij Footway alleen schoenen hebben voor speciale gelegenheden, zoals pumps en nette schoenen, maar niets is minder waar. We hebben schoenen voor iedereen en voor alle gelegenheden. Zo ook voor de stoerdere mensen onder ons. Het merk Caterpillar maakt gave, degelijke schoenen met een lange levensduur waar je veel plezier aan zult beleven. Footway heeft niet alleen de klassieke kistjes in het assortiment, maar ook bijvoorbeeld comfortabele sneakers. Wacht niet langer, kies voor comfort en bekijk ons CAT assortiment hier bij ons online.

Posts about CAT
T
Tomasz W -
M
Meduza -
Show more posts
Chase20 Black
KORTING
Westport Black
KORTING
Montijo Black
KORTING
Sigent Carafe
KORTING
Founder Black
KORTING
Pixie Black
KORTING
Analysis Black
KORTING
Montijo Brown
KORTING
Dern
KORTING
Ramble20 Black
KORTING
Kinsie Black
KORTING
Jackpot Muddy
KORTING
COLORADO RUST
KORTING
Lenox Black
KORTING
Lyrical
KORTING
Jackpot Black
KORTING
MANIC Casual
KORTING
Milton Black
KORTING
Beck Mid Black
KORTING
Trey Brown
KORTING
Sano
KORTING
Retrace
KORTING
Alec
KORTING
Signet
KORTING
Pagina 1 van 2

63 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK