Champion, Schoenen

137 zoekresultaten

Champion – schoenen voor een actieve levensstijl

Champion zijn schoenen met een verhaal. Een verhaal wat in 1919 begint en sindsdien een filosofie heeft dat zowel de professionele sporter als de net beginnende enthousiasteling allebei in even goede kleding en schoenen zijn of haar favoriete sport dient te beoefenen. De schoenen en kleding van Champion hebben een perfecte reputatie als het om kwaliteit en de ideale ondersteuning gaat tijdens alle mogelijke sportieve activiteiten.Beweging in welke vorm dan ook is belangrijk om gezond te worden en blijven. 10.000 stappen per dag is het advies en dat doe je natuurlijk het liefst in schoenen die je daarbij helpen. Neem een kijkje in het assortiment van Champion bij Footway en je kan per omgaande lekker naar buiten om te gaan trainen voor de volgende wedstrijd of gewoon voor een gezond blokje om.

Champion – een American Football klassieker

In 1919 richten de broers Feinbloom in Rochester New York het merk Champion op. De echte doorbraak voor het merk vond plaats in de jaren ’20 en jaren ’30 als Champion een samenwerking aangaat met het American Football team uit Michigan. Champion voorzag alle spelers toen van kleding. De reputatie van de goede kwaliteit van deze kleding verspreidt zich snel tussen de verschillende scholen en hun trainers en daarmee was de reputatie van Champion een feit. Sinds die tijd produceert Champion alle kleding voor spelers in de NFL (National Football League) en NBA (National Basketball Association) is is daarmee een van van de grootste producenten ter wereld van sportkleding en schoenen. De filosofie van Champion is dat zowel de amateur als professionele sporter zich mag kleding met de beste kwaliteit voor een actief leven.

Champion - voor sport en iedere dag

Champion schoenen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en modellen. Wil je bijvoorbeeld een klassiek model wat mooi past bij je favoriete spijkerbroek? Dan is een paar Champion tennisschoenen misschien iets voor jou. Het klassieke model Bronx is op dit moment erg trendy in het assortiment. Combineer deze met een strakke spijkerbroek of een korte broek op warmere dagen. Het maakt niet uit waar je voorkeur naar uit gaat, met deze schoenen straal je een ontspannen stijl uit met een klassiek model schoenen.

Laat je niet verleiden tot het wassen van je schoenen in een wasmachine. Hiermee kan je makkelijk de zool van de schoenen beschadigen. Hou je schoenen van textiel langer mooi door eventuele vlekken met een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel te verwijderen. Laat je schoenen ook tussen het gebruik door drogen aan de lucht. Je kan er ook voor kiezen om de binnenzolen apart te laten drogen als deze erg nat zijn geworden.

Champion – ruim vertegenwoordigd bij Footway

In het ruime assortiment van Footway kan je kiezen uit een ruim assortiment schoenen van Champion. Je kan hier kiezen uit de perfecte schoen bij iedere gewenste activiteit. Bij Footway ben je zeker van snelle levering.

Posts about Champion
H
Hans Kanon -
Show more posts
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

137 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK